BongersBikesBlog

Bloggen… Veel te veel mensen, organisaties en bedrijven doen het… En daarom hebben wij nu dus ook een blog!

Maar maak je geen zorgen, we zullen je niet vermoeien met wat Gerrit vandaag op zijn brood heeft, hoe vaak Stephan deze week over de kop sloeg of wanneer Theo zijn kin eindelijk weer een keer glad geschoren heeft.

We zijn voornemens te schrijven over:

  • Onze producten
  • Nieuws van onze merken
  • Ervaringen van klanten
  • Evenementen
  • Aanbiedingen

Je kunt alle blogberichten vinden onder het menu-knopje ‘Nieuws‘.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen, kan je natuurlijk regelmatig even kijken, maar het is misschien handiger als je onze Facebook-pagina volgt. Daar komen de nieuwe artikelen vanzelf voorbij!

We willen de lancering van onze nieuwe website graag vieren met een kadootje voor alle websitebezoekers. De EERSTE VIJF bezoekers die deze week in de winkel, zonder hun tong erover te breken, “Gefeliciteerd met jullie BONGERSBIKESBLOG” zeggen, krijgen een BBB fietspompje!

Te laat? Da’s niet erg, hoor. Voor iedereen die niet bij de eerste vijf behoren, hebben we ook een kleinigheidje klaar liggen.

2 Replies to “BongersBikesBlog”

  1. Hierbij een mega compliment aan Jan-Willem Vriend.. Je bent bijna een hele dag, met engelen geduld, bezig geweest om met welgemeend advies mijn kameraad met ernstige PTSS te adviseren. Aan het eind van de dag waren we helemaal compleet met een prachtige set. Sinds we weer wekelijks door de bossen fietsen, is zijn gemoedstoestand sterk in een positieve lijn gestegen.
    Sportieve groet, Willem en Paul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *