CANNONDALE FIETSEN

Stel jij hoge eisen aan je fiets en neem je geen genoegen met minder dan het beste? Dan is een Cannondale fiets ideaal voor jou. Als dé Cannondale dealer van Apeldoorn en omstreken biedt BongersBikes een indrukwekkend aanbod met Cannondale fietsen voor zowel sportieve als recreatieve fietsers. Bekijk onze modellen online en kom langs bij onze winkel voor een testrit!

Carbon Elite Racefiets
Carbon Gravelracer
Carbon Gravelracer
Aluminium Gravelracer
Carbon Full Suspension MTB
Carbon Hardtail MTB
Aluminium Hardtail MTB
Elektrische Hardtail MTB
Elektrische Full Suspension MTB
Elektrische stadfiets / toerfiets met Bosch
Elektrische stadsfiets / toerfiets met Bosch

Synapse Neo Allroad

Elektrische toerfiets met Bosch

Over Cannondale

Het was 1971 toen Joe Montgomery en Murdock MacGregor, samen met nog een aantal creatievelingen, alle richtlijnen met betrekking tot het ontwerpen en bouwen van fietsen uit het raam gooiden. Ze doken hun werkplaats in het Amerikaanse Connecticut in en stortten zich met volle overgave op het ontwikkelen van nieuwe materialen, technologieën en ergonomische standaarden. Terwijl andere fietsfabrikanten zich nog krampachtig vasthielden aan stalen frames, introduceerden zij de eerste frames van aluminium en carbon. Onder de naam Cannondale, geïnspireerd door het Cannondale Metro North treinstation in Connecticut, zorgden ze voor een ware revolutie in de manier waarop fietsen werden gemaakt. Nadat Ivan Gotti in 1997 de Giro d’Italia won met een Cannondale fiets die voorzien was van hun unieke CAAD 3 frame, wist het Amerikaanse merk ook in Europa de harten van vele fietsliefhebbers te veroveren. Cannondale wordt vandaag de dag beschouwd als een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van fietsen. Hun onconventionele manier van denken en ontwerpen heeft geresulteerd in baanbrekende innovaties en vele award winnende fietsen.

 

Waarom een Cannondale fiets?

Wat een Cannondale fiets echt uniek maakt? Dat moet je gewoon zelf ervaren. Dat kan als je langskomt bij BongersBikes! Wij bieden een uitgebreide collectie Cannondale mountainbikes, Cannondale racefietsen en Cannondale e-bikes. Van elk model bestaan meerdere uitvoeringen, waarvan een steeds wisselende collectie in de winkel op voorraad is. Uiteraard kunnen deze allemaal rijklaar worden gemaakt voor een testrit. Hoewel de modellen onderling natuurlijk de nodige verschillen vertonen, worden alle Cannondale fietsen gekenmerkt door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, een optimaal comfort en een bijzonder licht gewicht.

 

Verschillende Cannondale fietsen uitproberen?

Wil je graag een uitgebreide proefrit maken met een of meerdere Cannondale fietsen? Kom dan gezellig langs bij BonkersBikes aan de Zwolseweg in het mooie Apeldoorn. Als officieel Canondale dealer hebben we altijd meerdere testfietsen voor je klaar staan. Ben je op zoek naar een specifiek Cannondale model? Neem dan voor de zekerheid even contact met ons op voor de beschikbaarheid.