Cannondale SuperSix EVO SE - de carbon gravelfiets van de pro's

De Cannondale SuperSix EVO SE gravelbike is een evolutie van de SuperSix EVO racefiets welke is ontwikkeld voor de profs. Dus een off-road evolutie op basis van dé teamfiets van de Pro-ploeg. Het resultaat laat zich raden... De SuperSix EVO SE is de beste en snelste gravelfiets!

 

Snelle vormen

De deskundigheid van Cannondale op het vlak van aerodynamica werd bewezen op 's werelds snelste wegfiets en brengt nu een nieuw niveau van snelheid naar uw rit op gemengde ondergronden.

Verfijnd rijgevoel

We hebben de elegante soepele rijeigenschappen van de SuperSix EVO gecombineerd met het progressieve rijgedrag van onze cyclocrossgeometrie voor een sublieme em comfortabele rit, vol vertrouwen.

OutFront-geometrie

Zijn stabiliteit bij hoge snelheid wordt gecombineerd met flexibilteit bij lage snelheid, met een kleine balhoofdhoek en een wendbaar trailontwerp. Oftewel wat we graag "stuurkracht" noemen met onze bewezen progressieve geometrie. We vergelijken dit ook wel met vertrouwen aan stuurkracht waarmee je elke uitdagend parcours aan kunt.

 

Ruimte voor rubber

Of je nu speling nodig hebt voor de modder op het crossparcours of een stevig profiel voor een ruw en woelig graveltrack, er is ruimte voor 45mm banden.

Krijg je er al zin in?

De Cannondale SuperSix EVO SE gravelbike is verkrijgbaar in de kleur Meteor Grey en afgemonteerd met een SRAM Rival AXS draadloze elektronische groep, Rival hydro schijfremmen &  DT Swiss CR-1600 Spline wielen kost €4.999,-. Er is al een SuperSix Evo SE vanaf €3.999,-.

We informeren je in de winkel graag over de eigenschappen van de verschillende frames, alle onderdelengroepen, remsystemen en wielsoorten. Bekijk de 2024 modellen van de SuperSix EVO SE op de website van Cannondale en kom daarna gezellig langs om ze in het echt te bewonderen en zelf uit te proberen.

Cannondale test centerCannondale SuperSix Evo SE testen?

Natuurlijk is het 'verplicht' om zo'n high-tech Cannondale gravelbike eerst goed te testen. Try before you buy!

Is de SuperSix EVO SE de ideale Cannondale gravelbike voor jou? Of zou de meer op Endurance gebouwde Topstone misschien beter geschikt zijn? Je mag het zelf komen ervaren. We hebben meerdere testexemplaren voor je klaar staan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.