De Cannondale Synapse Neo is een fiets waar niemand om durfde te vragen...

Maar waarom eigenlijk?

Bescheidenheid? Schaamte misschien? Cannondale heeft de stille behoefte gehoord en een antwoord geproduceerd.

Dames en heren, met trots presenteren wij u de Cannondale Synapse Neo; een racefiets met elektrische ondersteuning met de power, het bereik en het comfort om wielrennen (weer) leuk te maken voor iedereen!

RELAX!

De Cannondale Synpase Neo is geen E-Racer voor mensen die op doktersvoorschrift met elektrische ondersteuning moeten rijden, maar voor wie de Synapse Neo dan wel specifiek bedoeld is, is moeilijk te zeggen.

'Echte' wielrenners willen altijd harder dan 30km/u te rijden. (Ook in situaties waarin dit niet goed mogelijk of verstandig is.) De ondersteuning van de Synapse Neo werkt echter tot 'slechts' 25 km/u. Betekent dit dat je niet met de 'echte' wielrenners mee kunt komen? Tot op zekere hoogte toch wel, want dankzij de relatief lage interne weerstand van de Bosch middenmotor trapt de Synapse Neo boven de 25 km/u opvallend soepel. En als de weg omhoog gaat, dan gaat de Bosch motor voor jou aan het werk. Jouw fietsvrienden zullen dan flink hun best moeten doen om je bij te houden! Jij komt altijd relaxed boven.

Bij de Synapse Neo past een sportieve, doch relaxte rijstijl. Zonder dat je je het snot voor de ogen moet rijden of op moet zien tegen iedere klim, geniet je met de Synapse Neo van iedere kilometer.

Bosch Active Line Plus middenmotor

In het midden van de Cannondale Synapse Neo bevindt zich de geheel geruisloos werkende Active Line Plus motor van Bosch. Dit is weliswaar niet de krachtigste motorvariant van Bosch, maar de fluisterstille en soepele draai-eigenschappen van de Active Plus motor passen juist perfect bij de Synapse Neo.

De motor betrekt zijn stroom uit de nieuwe PowerTube accu die mooi in de onderbuis geïntegreerd is. De PowerTube heeft een 'tankinhoud' van 500 Wh.

Dankzij Cannondale's zogeheten Ai-offset filosofie (doordachte constructie van de achtervork en aandrijflijn) is de Synapse NEO de enige racefiets met een Bosch-motor die geschikt is voor een dubbel crankstel. Je kunt dus altijd de juiste versnelling vinden om je eigen spierkracht maximaal te benutten.

Mooi geïntegreerde Bosch motor

Bosch PowerTube 500Wh accu

Achtervork met ingebouwde flex-zones

Ai-offset aandrijflijn

De Cannondale Synapse is breed inzetbaar

In de basis is de Synapse Neo een racefiets, maar Cannondale heeft er goed over nagedacht hoe ze deze E-bike zo veelzijdig mogelijk konden maken. Dankzij nokjes voor een bagagedrager, spatborden en reeds aanwezige bedrading voor verlichting, is de Synapse Neo ook aan te kleden als bijvoorbeeld een snelle woon-werk fiets of een sportieve 4-seizoenen-toerfiets. Er is zelfs een off-road variant!

De geometrie van de Synapse Neo is niet 'masochistisch-hardcore-racefiets', maar is afgeleid van de Synapse Endurance Racer. De iets meer rechtop zithouding is veiliger, comfortabeler en stelt je in staat langer van de rit te genieten.

Cannondale Synapse Neo 1

€5.999,-

Cannondale Synapse Neo 2

€3.999,-

Cannondale Synapse Neo 3

€3.299,-

Cannondale Synapse Neo SE

Er bestaan meerdere varianten van de Cannondale Synapse Neo en wij hebben er bewust voor gekozen de Synapse Neo SE in de winkel te zetten. Met 27,5" wielen en 47mm brede semi-off-road banden is dit een zogeheten 'GravelRacer'.

Waarom specifiek de Synapse Neo SE?

Op de onverharde paden van het bos, de heide en de duinen ligt de snelheid minder vaak boven de 25 km/u dan op mooie asfaltwegen. Je profiteert juist dáár maximaal van de Bosch motor en daarom denken wij dat de eigenschappen van de Synapse Neo het beste tot hun recht komen in de vorm van deze GravelRacer. Bovendien is het gewoon lekker spectaculair om met elektrische ondersteuning door het bos te crossen.

De Cannondale Synapse Neo SE staat natuurlijk niet alleen in de winkel mooi te zijn. Je mag er uitgebreid mee proefrijden in de bossen achter onze winkel! We moeten je echter wel waarschuwen... Deze fiets is verslavend...Cannondale Synapse Neo SE

De Cannondale Synapse Neo SE is als volgt opgebouwd:

 FRAMESmartForm C1 Aluminium
 MOTORBOSCH Active Line Plus 250W met BOSCH Purion display
 ACCUBOSCH PowerTube 500Wh
 VOORVORKBallisTec Carbon met steekas
 VERSNELLINGENSRAM Apex 1 HRD 1x11 speed
 REMMENSRAM Apex 1 HRD, 160/160mm hydraulische schijfremmen
 WIELENWTB STi29 TCS 2.0, tubeless ready, Formula Disc steekas naven
 BANDENWTB Byway TCS, 650b x 47mm, tubeless read

 

Prijs: €3.699,-

Cannondale test centerCannondale Synapse Neo SE testen?

We zullen op onze website niet te diep ingaan op alle mooie details van de Synapse Neo SE, want teveel van een beeldscherm lezen is zonde van je tijd en slecht voor je ogen.

JE MOET ERMEE RIJDEN!

Stuur ons even een berichtje of bel ons om een proefrit af te spreken en dan zorgen we dat de Cannondale Synapse Neo SE met een volle accu voor je klaar staat!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.