Carqon-logo

CARQON BAKFIETSEN

Als ouder zijnde wil je beschermen wat voor jou het belangrijkst is: je kinderen. Dat betekent dus ook dat je veilig en verantwoord met ze de weg op moet kunnen. Een bakfiets leent zich hier uitstekend voor, maar daar stel je vanzelfsprekend wel de nodige eisen aan. Als dé fietsenspecialist van Apeldoorn en omstreken laat BongersBikes je graag kennismaken met een revolutie op e-bike gebied: de elektrische bakfiets van Carqon.

Carqon-bakfiets

Over Carqon

Carqon is een merk van Nederlandse bodem, opgericht met de ambitie om een superieure bakfiets te ontwikkelen. Een bakfiets die de standaard zet op het gebied van ontwerp, functionaliteit en technologie. En dat is gelukt. Carqon ontwikkelde de ultieme elektrische bakfiets, gericht op voor gezinnen die het beste uit hun leven willen halen en onderweg willen profiteren van een optimale veiligheid, kwaliteit en comfort. Ook wat uitstraling betreft laat deze innovatieve bakfiets werkelijk niets te wensen over. Het doordachte, onderscheidende ontwerp van de elektrische bakfiets van Carqon heeft inmiddels meerdere prestigieuze awards gewonnen. Carqon maakt deel uit van de Accell groep, waar ook andere bekende fietsmerken zoals Koga en Van Nicholas onder vallen. Elke elektrische bakfiets van Carqon wordt volledig in Nederland geproduceerd.

 

Waarom een elektrische bakfiets van Carqon?

Met een elektrische Carqon bakfiets ben je elke dag weer verzekerd van een betrouwbare fietservaring. Zowel het ontwerp als de onderdelen en de constructie voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen, zodat jij én je gezin veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Een Carqon bakfiets biedt echter niet alleen veiligheid, maar ook een optimaal comfort. Mede dankzij het lage zwaartepunt en de robuuste banden met verende voorvork, slaapt je kind als het wil gewoon door. Zelfs op de meest hobbelige wegen. De solide HDPE-bak met aluminium buitenkant is ruim genoeg om twee kinderen plus een Maxi-Cosi te vervoeren.

Er zijn op dit moment twee verschillende Carqon modellen verkrijgbaar, beide leverbaar in vier verschillende kleuren. Beide modellen bieden volop mogelijkheden om je elektrische bakfiets naar jouw persoonlijke wensen en behoeften aan te passen.

Carqon bakfiets testen?

We kunnen je alles vertellen dat je wilt weten over de veiligheid, het comfort en de mogelijkheden van een elektrische Carqon bakfiets. Maar eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren. We nodigen je dan ook graag uit voor een proefrit. Kom gerust langs bij onze vestiging aan de Zwolseweg in Apeldoorn en laat je onder het genot van een bak koffie door onze specialisten adviseren!