Fabric zadel testen

Fabric zadels testen

Ken je het zadelmerk Fabric al? De kans is redelijk groot van niet, maar daar brengen we nu graag verandering in. Fabric is een nog relatief jong en innovatief Engels merk van zadels en fietsaccessoires. Achter ieder Fabric zadel zitten mooie technologische verhalen en ook qua design zijn ze mooi onderscheidend. Modern en minimalistisch. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze gewoon hun werk goed doen. Uit eigen ervaring kunnen we je vertellen dat dat absoluut goed zit!

Fabric meldde ons met trots dat ze vanuit heel Europa en vanuit de geschreven en digitale media steeds meer zeer goede feedback over de zadels krijgen. Testen worden gewonnen en diverse profs in verschillende disciplines (van Cyclocross tot Downhill) rijden met een Fabric zadel!

Dat klinkt heel mooi natuurlijk, en wij hebben de Fabrics zadels tenslotte niet voor niets in ons assortiment opgenomen. Maar… mooie PR-praatjes en ‘hearsay’ daar trap jij natuurlijk niet in! En dat is goed, want je kunt tenslotte nooit kritisch genoeg zijn op een zadel.

En daarom kan je bij ons de zadels van Fabric gewoon lekker zelf uitproberen. We hebben diverse testexemplaren op voorraad!

Fabric Cell technology zadel