Bakfietsen

Op de fiets ben je altijd mobiel, maar op een gewone fiets kun je natuurlijk niet zoveel meenemen. Dat kan behoorlijk frustrerend zijn als je kinderen, zware boodschappen of huisdieren moet vervoeren. Een bakfiets is dan een geweldige oplossing. Voor een elektrische bakfiets in Apeldoorn ben je bij BongersBikes aan het goede adres!

Waarom een bakfiets?

Je zou het misschien niet verwachten, maar een goede bakfiets fiets net zo lekker als een gewone fiets! Bovendien kun je met een bakfiets veel meer meenemen. Het is de ideale oplossing voor het vervoeren van de kids. Daarnaast biedt een bakfiets natuurlijk ook uitkomst voor de boodschappen en wat je verder dan ook wilt vervoeren. Nooit meer gedoe met snelbinders, fietskratjes en plastic kinderzitjes waar je kinderen binnen no time weer te groot voor zijn: voortaan neem je alles gewoon mee in de bakfiets!

Waar moet ik op letten als ik een bakfiets wil kopen?

Wil je kinderen vervoeren in een bakfiets, dan is veiligheid vanzelfsprekend de eerste prioriteit. Moderne bakfietsen zijn tegenwoordig vrijwel allemaal voorzien van veiligheidsgordels. Ook een degelijke standaard is belangrijk, zodat je de bakfiets makkelijk neer kunt zetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij met lading en al omvalt. Er zijn ook bakfietsen met zogeheten kantelstoppers verkrijgbaar; deze voorkomen dat je bakfiets kan omvallen als je een te scherpe bocht maakt. Dubbele stuurstangen dragen bij aan zowel het stuurcomfort als de stabiliteit. Tot slot is zichtbaarheid een belangrijke factor; met de juiste verlichting en reflectoren zorg je dat je altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers, ook in het donker en bij slechte weersomstandigheden.

Ons assortiment bakfietsen

BongersBikes heeft in het totale assortiment fietsen ook elektrische bakfietsen. Je kunt bij ons terecht voor elektrische bakfietsen van het topmerk Carqon! Wij leveren uitsluitend bakfietsen van dit kwalitatief hoogwaardige merk; op die manier kunnen we een optimale veiligheid en fietscomfort garanderen. Uiteraard verkopen wij ook alle denkbare bakfiets accessoires, waaronder regententjes, zonneschermen, afdekzeilen, baby- en kinderzitjes en bakfietskussens.

Carqon-bak
Fiets testen

Bakfiets in Apeldoorn testen?

Ben je helemaal overtuigd door de voordelen van een bakfiets? Kom dan langs bij BongersBikes voor een testrit! Wij denken graag met je mee over welke elektrische bakfiets het beste bij jou past en kunnen je uiteraard ook alles vertellen over de mogelijkheden die je hebt met betrekking tot functies en accessoires.