Elektrische bakfiets

Een bakfiets is de ideale oplossing voor het vervoeren van je kinderen, de hond en je boodschappen. Maar goed, een beladen bakfiets kan nog best zwaar zijn. Met andere woorden: met een volle bak moet je harder trappen. Zie je dat niet zo zitten? Dan is een elektrische bakfiets zeker het overwegen waard! Op die manier geniet je, zelfs met een maximale belading, van een vederlicht fietscomfort. Bekijk op je gemak het aanbod elektrische bakfietsen van BongersBikes in Apeldoorn en laat je overtuigen door de voordelen. Als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je waarschijnlijk nooit meer iets anders.

Waarom een elektrische bakfiets?

Er zijn tal van redenen om voor een elektrische bakfiets te kiezen. Om te beginnen zijn er de voordelen die we hierboven al noemden: moeiteloos fietsen, ook met volle bak. Dat alleen al maakt een elektrische bakfiets een handig, betaalbaar en groen alternatief voor de auto. Vooral in stedelijke gebieden waar weinig (vrije) parkeerplaatsen zijn of waar je je blauw betaalt aan parkeerkosten, is een bakfiets werkelijk ideaal. Ook als bezorgfiets en voor wie (nog) niet in het bezit is van een rijbewijs of auto. Dankzij trapondersteuning en een grote actieradius kun je met een elektrische bakfiets zonder problemen grotere afstanden afleggen. Een ritje van 40 kilometer? Dat is met een elektrische bakfiets geen enkel probleem. Niet alleen vanwege het feit dat je slechts een minimale inspanning hoeft te leveren, maar ook omdat je simpelweg een stuk sneller gaat dan met een gewone bakfiets!

Ons assortiment elektrische bakfietsen

Bij BongersBikes vind je elektrische bakfietsen in verschillende soorten en maten en niet te vergeten voor elk budget. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften met betrekking tot wendbaarheid, stabiliteit en ruimte in de bak, kun je kiezen voor een elektrische bakfiets met twee of drie wielen. Zo hebben we elektrische bakfietsen van het Nederlandse merk Carqon, welke al meerdere design awards hebben gewonnen. Ook voor jou hebben we ongetwijfeld de ideale Carqon configuratie!

Elektrische bakfiets in Apeldoorn testen?

Ben je benieuwd of een elektrische bakfiets iets voor jou is? Kom dan eens langs bij BongersBikes in Apeldoorn. Je kunt dan op je gemak de Carqon elektrische bakfiets van dichtbij bekijken. Vanzelfsprekend helpen onze ervaren specialisten je ook graag met een deskundig advies over de elektrische bakfiets. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende testrit en ervaar zelf hoe ver een elektrische bakfiets jou kan brengen!

Carqon-bak
Fiets testen

Elektrische bakfiets in Apeldoorn testen?

Ben je benieuwd of een elektrische bakfiets iets voor jou is? Kom dan eens langs bij BongersBikes in Apeldoorn. Je kunt dan op je gemak het Carqon model van dichtbij bekijken. Vanzelfsprekend helpen onze ervaren specialisten je ook graag met een deskundig advies over de elektrische bakfiets. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende testrit en ervaar zelf hoe ver een elektrische bakfiets jou kan brengen!