Idworx

Idworx

U kunt bij ons terecht voor de topkwaliteit trekkingfietsen en mountainbikes van Idworx. Idworx bouwt sinds 1999 zeer hoogwaardige fietsen naar eigen fundamentele richtlijnen. Oprichter Gerrit Gaastra heeft het ontwikkelen en bouwen van fietsen bijna tot een exacte wetenschap verheven.

Volgens de Idworx-Gaastra-filosofie is een fiets pas “perfect”, als deze voldoet aan de hoge en uitgebreide eisen van ervaren fietsers (u dus) en nieuwe maatstaven zet voor de meest optimale combinatie tussen functionaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en fietsplezier.

De laatste 10% op weg naar de totale perfectie die Idworx nastreeft, vergen verhoudingsgewijs een gigantische inzet aan tijd, kennis en liefde voor detail. De uitkomsten daarvan zijn de speciale kenmerken van een Idworx die de ervaren fietser zo weet te waarderen. Naast een goede basis zit het verschil met name in de vele slimme details.  

Idworx past alleen bewezen technologieën toe die echte, aantoonbare verbeteringen opleveren. Idworx wil de fiets niet opnieuw uitvinden, maar aan de hand van groeiende expertise en door toepassing van werkelijk functionele technologieën optimaliseren.

Lees verder over idworx >

Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren