Stel je eigen KOGA Signature samen!

Met het KOGA Signature-programma stel je je eigen fiets samen op basis van jouw wensen en behoeften. Je kiest zelf het frame en de onderdelen en je kunt hem zelfs personaliseren met je naam of een tekst op het frame.

Iedere KOGA Signature wordt met de hand gebouwd door één monteur in KOGA's fabriek in Heerenveen. Een KOGA Signature is geen lopende-band-werk waarbij iedere medewerker de hele dag één en dezelfde handeling uitvoert. Nee, hier bouwt één persoon aan één fiets zodat hij of zij alle aandacht kan besteden aan jouw fiets en garant kan staan voor een zorgvuldig uitgevoerde assemblage.

Trekkingfiets en Toerfiets

Je kunt binnen het Signature assortiment kiezen uit twee modellen; de WorldTraveller-S of de GrandTourer-S. Welke van de twee modellen voor jou het beste is, hangt natuurlijk af van waar je je fiets voor gaat gebruiken. Trek je bepakt en bezakt de wijde wereld in? Of ga je nog even lekker een blokje om en ben je voor het avondeten weer thuis? Zie hieronder een heel korte samenvatting van beide modellen. Klik op 'Lees meer' om meer te weten te komen over deze twee prachtfietsen.

WorldTraveller-S


De WorldTraveller-S is een betrouwbare heavy-duty trekkingfiets waarmee je probleemloos de hele wereld rond kunt fietsen.

  • Standaard uitgerust met een vaste voorvork
  • Voorzien van de betrouwbare Rohloff versnellingsnaaf
  • Leverbaar met banden tot 50mm breed
  • Damesframe met hoge instap

Vanaf €3250,-

GrandTourer-S


De GrandTourer-S is een lichtgewicht toerfiets die bij uitstek geschikt is voor dagtochten en kortere reizen.

  • Geveerde voorvork mogelijk
  • Uitsluitend geschikt voor derailleurversnellingen
  • Leverbaar met banden tot 42mm breed
  • Damesframe met een lage instap

Vanaf €1550,-

KOGA Signature testen

Wij vinden het heel belangrijk dat je je toekomstige fiets goed uitprobeert voordat je tot samenstellen en bestelling overgaat. Daarom hebben we van zowel de WorldTraveller-S als de GrandTourer-S testfietsen beschikbaar.

Bel of mail ons even wanneer je een uitgebreide proefrit wilt komen maken. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de testfietsen voor je klaar staan.

Vul hier de modellen van interesse in.