Stel je eigen KOGA Signature fiets samen!

Met het KOGA Signature-programma stel je je eigen fiets samen op basis van jouw behoeften. Je kiest zelf het frame en de onderdelen en je kunt hem zelfs personaliseren met je naam of een tekst op het frame.

Iedere KOGA Signature wordt met de hand gebouwd door één monteur in KOGA's fabriek in Heerenveen. Een KOGA Signature fiets is geen lopende-band-werk waarbij iedere medewerker de hele dag één en dezelfde handeling uitvoert. Nee, hier bouwt één persoon aan één fiets zodat hij of zij alle aandacht kan besteden aan jouw fiets en garant kan staan voor een zorgvuldig uitgevoerde assemblage.

 

Trekkingfiets, toerfiets en E-bike

Je kunt binnen het Signature assortiment kiezen uit drie modellen:

GrandTourer-S. Een sportieve, lichtgewicht toerfiets met derailleurversnellingen.

WorldTraveller-S. Een heavy-duty trekkingfiets met Rohloff-versnellingen en tandriem.

E-WorldTraveller-S.  De elektrische versie van de WorldTraveller-S. Met Bosch Performance CX middenmotor.

Welke van de drie modellen voor jou het beste is, hangt natuurlijk af van waar je je fiets voor gaat gebruiken. Trek je bepakt en bezakt de wijde wereld in? Of ga je in het weekend nog even lekker een blokje om en ben je voor het avondeten weer thuis?

KOGA Signature testen

Wij vinden het heel belangrijk dat je je toekomstige fiets goed uitprobeert voordat je tot samenstellen en bestelling overgaat. Daarom hebben we van zowel de WorldTraveller-S als de GrandTourer-S testfietsen beschikbaar. De E-WorldTraveller-S wordt komend voorjaar verwacht.

Bel of mail ons even wanneer je een uitgebreide proefrit wilt komen maken. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de testfietsen voor je klaar staan.