Een KOGA Signature fiets stel je zelf samen!

Met het KOGA Signature-programma stel je, op basis van jouw behoeften en gebruiksdoeleinden, jouw eigen fiets samen. In de online configurator kies je eerst het frame en die ga je dan met de gewenste onderdelen opbouwen. Je kunt jouw Signature zelfs personaliseren met je naam of een tekst op het frame.

Iedere KOGA Signature wordt op bestelling met de hand door één monteur gebouwd in KOGA's fabriek in Heerenveen. Een KOGA Signature fiets is geen lopende-band-werk waarbij iedere medewerker de hele dag één en dezelfde handeling uitvoert. Nee, hier bouwt één persoon aan één fiets zodat hij of zij alle aandacht kan besteden aan jouw fiets en garant kan staan voor een zorgvuldig uitgevoerde assemblage.

Na bestelling staat de fiets al binnen 6 weken in de gewenste kleur, maat en samenstelling in onze showroom voor je klaar.

Trekkingfiets, toerfiets en E-bike

Je kunt binnen het KOGA Signature assortiment kiezen uit drie modellen:

GrandTourer-S. Een sportieve, lichtgewicht toerfiets met derailleurversnellingen.

WorldTraveller-S. Een heavy-duty trekkingfiets met Rohloff-versnellingen en tandriem.

E-WorldTraveller-S.  De elektrische versie van de WorldTraveller-S. Met Bosch Performance CX middenmotor.

Welke van de drie modellen voor jou het beste is, hangt natuurlijk af van waar je je fiets voor gaat gebruiken. Trek je bepakt en bezakt de wijde wereld in? Of ga je in het weekend nog even lekker een blokje om en ben je voor het avondeten weer thuis?

KOGA Signature testen

Wij vinden het heel belangrijk dat je je toekomstige KOGA Signature goed uitprobeert voordat je tot samenstellen en bestelling overgaat. Daarom hebben we van zowel de WorldTraveller-S, de GrandTourer-S en de E-WorldTraveller-S testfietsen beschikbaar.

Bel of mail ons even wanneer je een uitgebreide proefrit wilt komen maken. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de Signature testfietsen voor je klaar staan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.