Santos

Santos

Het Nederlandse custom-build merk Santos is in 1997 opgericht door Robbert Rutgrink, een echte fietsliefhebber met passie voor fietstechniek en een kritische kijk op het concept fiets. Santos is gespecialiseerd in sterke en onderhouds-vriendelijke mountainbikes, trekkingfietsen, toerfietsen en tandems. BongersBikes is één van de weinige officiële "Santos Stores" in Nederland en Santos Testcenter.

Santos is al vele jaren Rohloff specialist en is pionier op het gebied van de tandriem-aandrijving. Santos is het merk van de bekende Travelmaster vakantiefiets, de legendarische all-weather mountainbike SCC 03 en de 'beruchte' Santos Bike Patrol politiefietsen. Ook hebben ze met een Travelmaster 2,8 Alu met Rohloff en tandriem het wereldrecord rond-de-wereld fietsen gehaald.

Bij Santos is fietsen bouwen nog echt handwerk. Elke fiets wordt door één monteur opgebouwd en deze spaakt zelfs de wielen nog ambachtelijk met de hand. Een Santos is meer dan een stel buizen; het is een begin van een reis, een tocht, een race, een manier van leven.

Lees meer over Santos >

Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren