Idworx-lezing door Gerrit Gaastra

Gerrit Gaastra, de man achter het topmerk Idworx, is 24 april a.s. weer bij ons te gast om te vertellen over zijn high-end fietsen en de Idworx filosofie.

Idworx is een high-end fietsmerk dat in 1999 werd opgericht door Gerrit Gaastra. De fietsen worden geproduceerd bij Gaastra’s bedrijf Bike Basics in Duitsland. Dit is volgens Gerrit geen fabriek, maar een atelier.

Idworx specialiseert zich in topklasse trekkingfietsen, E-bikes en mountainbikes, welke allemaal tot in de perfectie worden ontwikkeld. Wie de man en zijn fietsen een beetje kent, weet dat Gerrit een enorme perfectionist is. Een man van de details die het bouwen van fietsen bijna tot een exacte wetenschap heeft verheven. Gerrit kan hier helder, informatief en inspirerend over vertellen en dat is precies wat hij 24 april bij ons komt doen!

Ben je voornemens een Idworx aan te schaffen? Dan moet je zeker komen!
Heb je al een Idworx? Dan is het altijd leuk om te horen hoeveel denkwerk er in jouw fiets is gegaan en van de createur te leren waarom jouw Idworx nou precies zo goed is.

Ontvangst vanaf 19:00 uur.
Start lezing om 19:30 uur.
Afsluiting met een hapje en drankje.

2 Replies to “Idworx-lezing door Gerrit Gaastra”

  1. Goedemorgen, indien mogelijk zou ik graag deelnemen bij de geboden lezing van Gerrit Gaastra woensdag 24 april.
    Er van uitgaande in deze volledig te hebben geïnformeerd en in afwachting van een positieve reactie van uw zijde sluit ik
    Met vriendelijke groet, Douwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *