Idworx oPinion Ti

De oPinion Ti is de beste trekkingbike die idworx ooit gebouwd heeft.

De ontwikkelaars hebben alle registers opengetrokken, om ook onder de moeilijkste omstandigheden de allerbeste prestaties te realiseren. De oPinion Ti is ook dankzij zijn corrosiebestendige titanium frame onverwoestbaar en ongelofelijk belastbaar. Hij heeft weinig onderhoud nodig en heeft zich bewezen als bijzonder veelzijdig inzetbaar. Een aanvulling kan een Alber Neodrive achterwielmotor zijn en daarmee wordt de fiets een echte alleskunner.

De oPinion Ti ‘travel spec (gen 2.1)’ wordt geleverd met een 18-speed variant van het zeer onderhoudsarme Pinion versnellingssysteem (P1.18), met kleine schakelstappen en een groot bereik. De 55 mm brede Schwalbe Marathon Almotion banden rollen zeer licht en zijn uiterst lekbestendig. Het grote remsysteem kan elke afdaling aan, ook met bepakking. Als de ultieme reisfiets heeft hij een zeer stijf frame en is hij ook wat betreft andere details geschikt voor tochten met veel bagage. Zo wordt de constructie van de Tubus bagagedrager door de idworx ‘The Brace’ versterkt. Geen overbodige luxe, maar perfecte, onverwoestbare onderdelen.

Als opties zijn er de Gates CDX Carbondrive riemaandrijving, de uiterst lichte, stabiele en brede idworx DaRim LaW carbon velgen met 50 mm Almotion banden, incl. tubeless antilek-kit Sahmurai S.W.O.R.D, Tubus LOGO Titan bagagedrager, Flex-Bars stuur voor extra comfort en ‘The Plug’ USB-aansluiting. Daarnaast is de oPinion Ti uit te rusten met een Alber Neodrives naafmotor voor het achterwiel, waardoor het een van de meest hoogwaardige Pedelecs op de markt wordt.