IDWORX GRAVELBIKES

Achter deze relatief jonge fietscategorie, verbergt zich een multi-terrain bike bij uitstek. Waarom zou je moeten kiezen tussen de weg, het bos of een singletrail? De gravelbike lijkt optisch het meest op een racefiets, maar is dankzij een geometrie die voor een lichtlopende fiets zorgt, meer bandenspeling en noppenbanden, volledig geschikt voor offroad ritten. Een vlakke stuurhoek en een breed racestuur zorgen voor een sportieve, aerodynamische zitpositie en een strak stuurgedrag, voor perfecte controle op elke ondergrond. De hydraulische schijfremmen zorgen voor krachtige remprestaties en uitstekende dosering. Onze Grandone-familie is zowel geschikt voor uitdagende offroad avonturen, als voor meerdaagse bikepacking tochten.

Klik op de modellen hieronder om onze collectie Idworx gravelbikes te bestuderen. Alle modellen in de winkel zijn als testfiets beschikbaar. Ben je op zoek naar een specifieke uitvoering? Neem dan voor de zekerheid even contact op voor de beschikbaarheid.

Custom-built - Derailleur - E-bike ready
Custom-built - Rohloff - E-bike ready
Fiets testen

Idworx gravelbike testen?

Eén uitgebreide proefrit zegt meer dan duizend woorden. Kom langs en test de verschillende modellen zelf. Wil je graag proefritten maken met één of meerdere vakantiefietsen? Bijvoorbeeld om de verschillen te ervaren met de reisfietsen van Santos of Koga. Dat kan! We hebben van al onze merken meerdere testfietsen beschikbaar!