AANBIEDING: KOGA X-Over bikepacking fiets

Beginnende Bikepackers opgelet! Zie jij wel wat in de ultra-lichtgewicht-bikepacking-trend en zou jij op een voordelige manier met deze tak van recreatiesport willen beginnen? Dan hebben wij nu een leuke aanbieding voor je.

De KOGA X-Over (spreek uit: cross-over) is de bikepacking-afgeleide van de populaire KOGA BeachRacer. Wat ooit begon als een kruising tussen een racefiets en een mountainbike, transformeerde later door toepassing van een speciaal stuur tot een heerlijke all-round bikepackingfiets.

De X-Over is voorzien van een strakke, vaste carbon voorvork, degelijke Shimano SLX 2×10 derailleurversnellingen en betrouwbare, kabelbediende TRP schijfremmen. Het brede en rechte multi-positie stuur maakt van de X-Over uiteindelijk een echte bikepacking fiets. Met een prijs van €1299,- is de KOGA X-Over een relatief betaalbare fiets om het avontuurlijke bikepacken serieus op te gaan pakken.

KOGA X-Over bikepacking fiets

Wij bieden de KOGA X-Over nu aan met een gratis complete bikepacking tassenset ter waarde van €217,50. Deze bikepacking tassenset bestaat uit:

  • Topeak 10 liter zadeltas.
  • Topeak 4,5 liter frametas.
  • Topeak 0,75 liter bovenbuistas.
  • Ortlieb 22 liter kanozak aan het stuur.
  • Twee bidonhouders met bidons.

Voor slechts €1299,- ben je helemaal klaar om de drukte van de bewoonde wereld even lekker achter je te laten en de bossen in te trekken met je lichtgewicht solo-tent of hangmat.

Let op: de KOGA X-Over is enkel nog leverbaar in de maten 54 en 56. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

[Not a valid template]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *