KOGA E-BIKES

Op zoek naar een goede KOGA E-bike? Dan ben je bij BongersBikes aan het juiste adres, want wij zijn Premium KOGA E-bike dealer!

Klik op de modellen hieronder om onze KOGA E-bike collectie te bestuderen. We hebben ervoor gekozen om alleen elektrische KOGA's met Bosch middenmotor op voorraad te nemen. Alle modellen in de winkel zijn als testfiets beschikbaar. Ben je op zoek naar een specifiek model? Neem dan voor de zekerheid even contact op voor de beschikbaarheid.

Elektrische stadsfiets met Bosch

Vanaf €2.999,-

Elektrische stadsfiets met Bosch

Vanaf €3.799,-

Elektrische trekking E-bike

Vanaf €3.999,-

Custom-built trekking E-bike

Custom prijs

Sportieve E-bike met Bosch

Vanaf €3.999,-

Fiets testen

KOGA E-bike testen?

Kom gezellig langs en test de verschillende KOGA E-bikes zelf. Eén uitgebreide proefrit zegt tenslotte meer dan duizend woorden of foto's.

Bij ons kan je uitgebreid proefrijden op alle populaire elektrische KOGA's. Via de knop hieronder kan je een afspraak maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over KOGA E-bikes

KOGA is een merk waar Nederland trots op mag zijn. Deze Heerenveense fietsfabrikant staat bekend om haar topkwaliteit en uitmuntende afwerking en... Made in Holland!

KOGA heeft voor bijna iedereen wel een geschikte e-bike. Of je deze nu gebruikt voor woon-werkverkeer, een lekker toertochtje in het weekend maakt of zelfs met volle bepakking op fietsvakantie gaat, er is keuze genoeg.

De e-bikes van KOGA in onze winkel zijn voorzien van de nieuwste Bosch-technologie. Bosch is marktleider op het gebied van middenmotoren voor E-bikes. Een Bosch middenmotor zorgt voor een super stabiele rit en een ideale gewichtsverdeling, zodat je altijd prettig fietst.