De KOGA E-Inspire is een lichtgewicht E-bike met Bosch ondersteuning.

Deze sjieke KOGA E-Inspire is gemaakt om lekker te genieten van de vele natuurgebieden in de heuvelachtige regio's van Europa. Deze KOGA E-bike is bij ons op de Veluwe niet voor niets al jaren bijzonder populair. En KOGA heeft de E-Inspire ook dit jaar wéér een stukje beter gemaakt!

KOGA E-Inspire heren en dames

KOGA legt bij de E-Inspire de nadruk duidelijk op comfort. Dat is te zien aan de rechtop-zithouding met gebogen stuur en verstelbare stuurpen, de verende zadelpen en KOGA Feathershock verende voorvork. Zoek je toch een wat sportiever type? Kijk dan eens naar de KOGA E-Lement. Dat is het sportievere broertje/zusje van de E-Inspire.

Koga E-Inspire frame

Stijlvol aluminium frame

De E-Inspire heeft een 'super smooth-welded' aluminium frame met mooi glad afgewerkte lasnaden. Dankzij de slanke buizen en de prachtige afwerking is het een elegante verschijning.

Alle kabels en de elektrische onderdelen zijn zoveel mogelijk geïntegreerd, zodat deze optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden en minder snel beschadigen. Bovendien draagt dit bij aan het strakke uiterlijk.

Het damesframe van de E-Inspire heeft een praktische ruime instap.

Geruisloze Bosch middenmotor

Over het Bosch-systeem hoeven we eigenlijk weinig meer uit te leggen. Deze middenmotor is in korte tijd uitermate populair geworden. Echter, een letterlijk veelgehoord kritiekpunt was het zoemende geluid van de tandwielen in de motor. Gelukkig heeft Bosch daar eindelijk iets aan gedaan! Vanaf heden bieden de Duitsers namelijk een compleet geruisloze middenmotor onder de naam Active PLUS.

Koga E-Nova Bosch middenmotor
KOGA-E-Inspire-LX-derailleur

Derailleurversnellingen

De E-Inspire moet lekker licht rijden en voldoende versnellingen hebben voor heuvelachtige gebieden. Daarom is deze voorzien van Shimano LX derailleurversnellingen met 10 tandwielen met een groot bereik.

Schakel daarbij de ondersteuning in en je komt gegarandeerd met gemak alle heuvels over. Eenmaal op de top aangekomen kan je heerlijk ontspannen genieten van het uitzicht zonder helemaal buiten adem te zijn.

Accu in de bagagedrager

De E-Inspire heeft een uitneembare accu geïntegreerd in de bagagedrager. Deze plaatsing staat bij de damesversie die fijne ruime instap niet in de weg.

Het aantal Watt-uren (Wh) kan gezien worden als de 'tankinhoud' van de fiets. Over het algemeen kan gesteld worden: hoe hoger het aantal Watt-uren, hoe groter de actieradius.

De E-Inspire wordt standaard geleverd met de grootste Bosch-accu met een inhoud van 500 Wh accu.

KOGA-E-Inspire-Bosch-accu
KOGA E-nova Magura remmen

Hydraulische Magura velgremmen

De nu zo populaire schijfremmen zijn misschien wel heel mooi, maar toch zijn deze Magura velgremmen de stoppers die je met je volle verstand kiest. Magura maakt al decennia de fijnste, betrouwbaarste en meest onderhoudsvriendelijke velgremmen die er bestaan. Punt.

De Magura HS11 velgremmen zijn met veel gevoel en weinig kracht te bedienen. Geen overbodige luxe in heuvelachtige gebieden!

 

KOGA Feathershock

De E-Inspire is voor extra comfort met een verende zadelpen en de slanke KOGA Feathershock verende voorvork uitgerust.

De Feathershock weegt minder dan conventionele telescopische vorken en reageert heerlijk soepel dankzij de kogel-gelagerde geleiding. Het slanke uiterlijk is te danken aan het ín het balhoofd weggewerkte veermechanisme. Je ziet bijna niet dat er vering in de fiets zit, maar je voelt het wel!

Koga E-Inspire verende voorvork

KOGA E-Inspire heren en dames

De KOGA E-Inspire is helemaal toerklaar!

Zoals we van KOGA mogen verwachten is de E-Inspire samengesteld met een mooie verzameling kwaliteitsonderdelen. We zien onder andere goede Busch & Müller Lumotec verlichting, sterke dubbelwandige velgen, lichtrollende Schwalbe Energizer anti-lek banden en pedalen met een extra groot oppervlak. Verder wordt de E-Inspire rijklaar afgeleverd met een Axa slot, snelbinders, een pompje en... een volle accu natuurlijk!

Prijs: €3.299,-

KOGA E-Inspire testen?

We kunnen nog véél meer over deze prachtige E-toerfiets vertellen, en dat doen we graag, maar wij nodigen je liever uit om er eerst eens gewoon lekker mee te gaan fietsen! Dan zijn we mogelijk snel uitgepraat, omdat je dan niet langer kunt wachten om met deze mooie KOGA E-bike te gaan toeren!

Stuur ons gerust een bericht en kom langs in onze winkel. We helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.