KOGA E-WorldTraveller - Powered by sandwiches & Bosch

Op basis van de WorldTraveller biedt KOGA nu ook een elektrische trekkingfiets! En ze noemen hem heel logisch E-WorldTraveller. Met het stijve en stabiele aluminium frame en de vele degelijke onderdelen is de KOGA E-WorldTraveller berekend op veel bagage. De last wordt verlicht met de Bosch BES3 Performance CX middenmotor die zijn energie betrekt van de standaard 750 Wh(!) Li-Ion accu in de onderbuis. In theorie kan je er de hele wereld mee rond, zolang er maar genoeg stopcontacten op de route liggen natuurlijk.

De KOGA E-WorldTraveller heeft 28" wielen waar extra degelijke Schwalbe Marathon banden met een breedte van 55mm om liggen. Deze brede banden hebben een stevige antilek-laag en kunnen tegen een stootje. De grote breedte geeft deze trekkingfiets een brede inzetbaarheid; asfalt, bospaden, gravelwegen, (bijna) alles kan! Daarnaast rollen de Marathons heerlijk comfortabel. Mede hierdoor heeft de WorldTraveller geen verende voorvork nodig. De banden doen het verende werk.
E-WorldTraveller frame

Stabiel trekkingframe

Voor een voorspelbaar en veilig stuurgedrag met bepakking is het aluminium frame zeer stijf en stabiel geconstrueerd. De semi geintegreerde achterdrager versterkt de volledige achtertrein van de fiets en voorkomt dat deze gaat "zwabberen" bij zware belading.

De damesversie van de E-WorldTraveller heeft een zogeheten 'mixed' frame. Daar heeft KOGA bewust voor gekozen, want hoe hoger de bovenbuis aansluit op de zitbuis, hoe stijver en stabieler het frame wordt. Daarnaast biedt deze framevorm ruimte om de accu op de onderbuis te kunnen monteren, wat weer goed is voor het centrale zwaartepunt.

Bosch BES3 Performance CX middenmotor

De Bosch BES3 Performance Line CX middenmotor biedt met een maximaal koppel van 85 Nm een lekker krachtige ondersteuning. Zo heb je wind mee wanneer je wilt en klimmen wordt merkbaar lichter.

De Bosch motor is gekoppeld aan 11 derailleurversnellingen. Dat lijkt misschien weinig, maar dankzij de ondersteuning kom je toch bij veel bergen boven. De motor is beveiligd tegen oververhitting tijdens lange klimmen. En jij? Veel drinken! Aan de voorvork zitten nokjes voor twee extra drinkflessen!

E-WorldTraveller SLX versnellingen

Stuurbegrenzer

In de balhoofdbuis zit een stuuruitslag-begrenzer verborgen. De stuurbegrenzer voorkomt dat je stuur te ver doordraait en beschermt zo het frame, de kabels, de remmen en de koplamp als de fiets per ongeluk omvalt. De kabels worden netjes weggewerkt in het frame zodat ze goed beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf.

Hydraulische Shimano schijfremmen

Lange afdalingen, zware bagage en wisselende weersomstandigheden vragen om goede remmen. Daarom is de E-WorldTraveller voorzien van Shimano hydraulische schijfremmen met extra grote schijven.

Deze remmen kunnen hun hitte goed kwijt en met weinig handkracht haal je indien nodig de snelheid er snel uit. Perfecte remwerking in alle omstandigheden!

De KOGA E-WorldTraveller is helemaal reisklaar!

Zoals we bij alle KOGA fietsen verwachten, is ook de KOGA E-WorldTraveller samengesteld met een mooie verzameling kwaliteitsonderdelen. We zien onder andere de oerdegelijke bagagedragers voor en achter, goede Busch & Müller Luxos verlichting, sterke dubbelwandige Ryde velgen, lichtrollende Schwalbe Marathon Efficiency banden, comfortabele Ergon handvatten en pedalen met een extra groot oppervlak.

Verder wordt de E-WorldTraveller reisklaar afgeleverd met bidons, pompje en frameslot. En, heel handig, een standaard achter èn één aan de voorkant! Zo staat de E-WorldTraveller altijd mooi stabiel, ook op de zachte camping-grond.

Prijs: €5.599,-

Fiets testenKOGA E-WorldTraveller testen?

We kunnen nog véél meer over deze prachtige trekking-E-bike vertellen, en dat doen we graag, maar we nodigen je liever uit om er eerst eens gewoon lekker mee te gaan fietsen! Dan zijn we mogelijk snel uitgepraat, omdat je dan het liefst direct met deze fiets op reis wilt!

Stuur ons gerust een bericht en kom langs in onze winkel. We helpen je graag op weg!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.