KOGA Pace - De stijlvolste E-bike?

Elektrische fietsen zijn allang niet tuttig meer, dat bewijst de KOGA Pace. Wat een stoer design!

De Pace-serie bestaat uit meerdere modellen. Bekijk ze allemaal op Koga.com. Wij hebben ervoor gekozen uitsluitend de modellen met Bosch middenmotor, naafversnellingen, tandriem en brede banden in de winkel te zetten.

KOGA Pace B10 2019

De KOGA Pace is voorzien van de modernste technieken, zoals onder andere een hydroformed aluminium frame, onderhoudsarme tandriem, krachtige schijfremmen en robuuste wielen met comfortabele brede banden. De Pace B10 en Pace B20 hebben zelfs traploze versnellingen! Dat heeft jouw auto niet eens!

En dan is er ook nog een high-speed versie van de Pace. Deze tot 45 km/u ondersteunde E-bike kan bij veel ritten een mooi alternatief zijn voor de auto. Véél milieuvriendelijker en gezonder natuurlijk, maar in veel gevallen ook nog eens sneller!

Stijlvol aluminium frame

De basis voor alle KOGA Pace modellen is het hydroformed aluminium frame met de semi-geïntegreerde accu. Het smooth-welded frame is mooi glad afgewerkt, relatief licht van gewicht en de kabels lopen zo veel mogelijk binnendoor voor een strakke, cleane look.

Maar de sterkste eigenschap van het frame is de hoge stijfheid. Dat moet ook wel, want vooral bij de high-speed versie is een superstabiel frame met een strak en veilig stuurgedrag vereist.

KOGA Pace Bosch middenmotor

Bosch middenmotor

Over de elektrische ondersteuning van Bosch hoeven we weinig meer uit te leggen. Deze middenmotor is in korte tijd uitermate populair geworden.

De Performance Line motor in de Pace levert een sportieve, dynamische ondersteuning met een koppel tot 63 Nm. Ten opzichte van de Bosch Active Line motoren levert de Performance Line een relatief sterke ondersteuning bij een lage trapfrequentie, bijvoorbeeld voor meer kracht wanneer je wegrijdt op een helling of wegsprint bij de verkeerslichten.

Semi-geïntegreerde Bosch Accu

De accu is mooi geïntegreerd in het lijnenspel van het Pace-frame, maar is toch ook eenvoudig uitneembaar.

Het aantal Watt-uren (Wh) kan gezien worden als de 'tankinhoud' van de fiets. Over het algemeen kan gesteld worden: hoe hoger het aantal Watt-uren, hoe groter de actieradius. De KOGA Pace wordt standaard geleverd met de grootste Bosch-accu met een inhoud van 500 Wh.

KOGA Pace Enviolo traploze versnellingen

Duurzaam, onderhoudsarm en traploos

De Pace B10 en B20 zijn uitgerust met een handgeschakelde, traploze versnellingsnaaf. Hiermee kom je altijd in de juiste cadans!

De praktische Enviolo Trekking transmissie is lekker duurzaam en onderhoudsvriendelijk en voor nóg minder onderhoud is deze gekoppeld aan een tandriem van Gates.

Gates CDX tandriem

De onderhoudsarme, duurzame en lichtgewicht Gates CDX riemaandrijving loopt altijd soepel, heeft geen smering nodig en roest niet. Ook fijn: de levensduur is 2 tot 3 keer langer dan die van een normale ketting.

 

Comfortabele anti-lek banden

De Schwalbe Super Moto-X banden met een breedte van maar liefst 62 mm bieden veel luchtvering en dus lekker veel comfort. Zo heb je geen verende voorvork meer nodig.

Ze bieden daarnaast ook meer grip en als je de banden niet te hard oppompt is de rolweerstand op ruwe ondergrond ook nog eens lager! Om het maximale uit de brede banden te halen, raden we een spanning tussen 2 en 2,5 Bar aan.

De Super Moto-X banden zijn voorzien van een goede anti-lek laag en zijn voor uiteenlopende soorten ondergrond geschikt. Als je de Pace BX écht off-road wilt gebruiken, dan kunnen we eventueel mountainbikebanden monteren.

KOGA Pace Schwalbe Super Moto X banden

Krachtige schijfremmen

Schijfremmen op fietsen zijn inmiddels meer regel dan uitzondering. Je hebt echter schijfremmen en schijfremmen...

KOGA monteert op de Pace modellen serieus goede schijfremmen: de Magura MT4. Deze vertragen zeer goed onder alle weersomstandigheden. Geen overbodige luxe op een zo'n sportieve E-bike!

Fiets testenKOGA Pace testen?

Benieuwd hoe zo'n moderne, sportieve KOGA E-bike rijdt? Kom 'm dan bij ons testen!

Middels onderstaande contactformulier kunt u een afspraak maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.