Een KOGA Signature fiets stel je zelf samen!

Met het KOGA Signature-programma stel je jouw eigen fiets samen in een online configurator. Je kiest eerst het frame en die ga je dan met de gewenste onderdelen opbouwen. Je kunt jouw Signature zelfs personaliseren met je naam of een tekst op het frame.

Iedere KOGA Signature wordt met de hand door één monteur gebouwd in Heerenveen. Dit is geen lopende-band-werk waarbij iedere medewerker de hele dag één en dezelfde handeling uitvoert. Nee, hier bouwt één persoon één fiets zodat hij of zij alle aandacht kan besteden aan jouw fiets en garant kan staan voor een zorgvuldig uitgevoerde assemblage. Na bestelling staat de fiets met een week of 10 in de door jouw gekozen kleur, maat en samenstelling in onze showroom voor je klaar.

KOGA Signature trekkingfiets, toerfiets en E-bike

Je kunt binnen het KOGA Signature assortiment kiezen uit drie modellen:

WorldTraveller-S Classic. Een klassieke, lichtgewicht toer- of trekkingfiets met derailleurs of Rohloff-versnellingen en tandriem.

WorldTraveller-S.               Een heavy-duty allroad trekkingfiets met derailleurs of Rohloff-versnellingen en tandriem en optie voor twee wielmaten.

E-WorldTraveller-S.           De elektrische versie van de WorldTraveller-S. Met Bosch BES3 Performance CX middenmotor.

Welke van de drie modellen voor jou het beste is, hangt natuurlijk af van waar je je fiets voor gaat gebruiken. Trek je bepakt en bezakt de wijde wereld in? Ben je meer van het 'light-trekking' en creditcard-reisjes? Of fiets je voornamelijk naar je werk op en neer?

Derailleurs & Rohloff

Custom prijs

Derailleurs & Rohloff

Custom prijs

E-bike - Derailleurs & Rohloff

Custom prijs

KOGA Signature fiets testen?

Kom gezellig langs en test de verschillende KOGA Signature fietsen zelf. Want één uitgebreide proefrit zegt meer dan duizend woorden of plaatjes.

Wij hebben meerdere custombuilt KOGA Signature modellen met derailleurversnellingen, Rohloff, tandriem en/of Bosch elektrische ondersteuning voor je klaar staan om uit te proberen.

Fiets testen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.