Langs knooppunten en stopcontacten met de KOGA Signature E-WorldTraveller-S.

De KOGA Signature E-WorldTraveller-S is de elektrische versie van de populaire en zeer gewaardeerde KOGA Signature WorldTraveller-S trekkingfiets. De KOGA Signature E-WorldTraveller-S valt onder KOGA's Signature-programma, wat betekent dat je je eigen elektrische trekkingfiets zelf kunt samenstellen op basis van jouw wensen en behoeften. Elke KOGA Signature wordt op bestelling gebouwd en staat binnen 6-14 weken bij ons voor je klaar.

Met de KOGA Signature E-WorldTraveller-S kan je in theorie de hele wereld over, mits er genoeg stopcontacten op de route liggen, natuurlijk. Met het stijve en stabiele aluminium frame en de degelijke onderdelen is de E-WorldTraveller-S berekend op veel bepakking en tienduizenden zorgeloze kilometers. De last wordt verlicht met de Bosch Performance middenmotor die zijn energie betrekt van een 500Wh Li-Ion accu op de onderbuis. Indien gewenst kan je een tweede accu toe laten voegen op de bagagedrager.

KOGA Signature E-WorldTraveller-S

Je kunt de KOGA E-WorldTraveller-S samenstellen met behulp van de configurator onderaan deze pagina. Je kiest eerst het frame met het gewenste versnellingssysteem (Rohloff of derailleurs) en daarna kan je je helemaal uitleven op alle andere onderdelen. Tot slot kan je je eigen KOGA Signature E-WorldTraveller-S personaliseren met je naam of een tekst op de bovenbuis en eventueel een Ortlieb tassenset in KOGA-stijl erbij bestellen.

Twee wielmaten

Vroeger was voor off-road reizen een fiets met 26" wielen met brede banden ideaal. En als je overwegend op verharde wegen reed, dan waren 28" wielen met smallere banden weer de betere optie. Sommigen bezaten daarom soms zelfs twee fietsen; één voor dagelijks gebruik en een offroader voor de fietsvakanties.

Maar toen kwamen een paar jaar geleden de twentyniner-wielen. Deze combineren de voordelen van de oude 26" wielen met die van de snellere 28" wielen. De minimaal 50mm brede banden en de grote diameter vergroten de inzetbaarheid. Asfalt, bospaden, gravelwegen, (bijna) alles kan! Daarnaast rollen ze in veel gevallen lichter en leveren ze lekker veel comfort. De niet-elektrische KOGA WorldTraveller-S heeft al een paar jaar standaard deze twentyniner-wielen.

Vervolgens ging de fietsindustrie aan het experimenteren met de iets kleinere wielmaat 27,5" in combinatie met nóg bredere banden. Voor nóg ruigere omstandigheden. Deze wielen worden 27,5 PLUS genoemd. KOGA besloot de E-WorldTraveller-S ook van deze ontwikkeling te laten profiteren en dat bleek vrij eenvoudig te kunnen! De 27,5 PLUS wielen passen gewoon in de bestaande E-WorldTraveller-S, want de buitendiameter is bij beide wielsoorten namelijk nagenoeg gelijk!

Bosch Performance CX middenmotor

De Bosch Performance Line CX middenmotor biedt met een maximaal koppel van 65 Nm een lekker krachtige ondersteuning. Zo heb je wind mee wanneer je wilt en klimmen wordt merkbaar lichter.

 

Derailleur of Rohloff E14 versnellingen

De motor wordt naar keuze gekoppeld aan een 11-speed Shimano XT derailleursysteem of de duurzame en onderhoudsarme Rohloff E14 versnellingsnaaf. Met elektrische bediening!

De Bosch motor is beveiligd tegen oververhitting tijdens lange klimmen. En jij? Veel drinken! Aan de voorvork zitten nokjes voor twee extra drinkflessen!

E-WorldTraveller-S Bosch transmissie
Koga Signature E-WorldTraveller-S frame

 

Stijf en stabiel Traveller-frame

Het frame is met oversized, aluminium buizen zeer stijf en stabiel geconstrueerd met een voorspelbaar en veilig stuurgedrag als resultaat. De deelbare achtervork maakt de fiets geschikt voor de Gates CDX tandriem-aandrijving.

Leverbaar als herenframe en mixed-frame (damesframe met hoge instap). Geen lage-instap-optie, want dat is niet stabiel genoeg voor veel bepakking.

Typisch KOGA: je krijgt levenslang garantie op het frame en de voorvork.

 

Twee accu's

De E-WorldTraveller-S wordt standaard geleverd met een 500Wh op de onderbuis. Voor wie meer stroom nodig heeft voor extra ondersteuning, langere afstanden en veel klimmen, is er de optie om een tweede accu in de bagagedrager te laten monteren.

Je hebt dan voor maar liefst 1000Wh aan energie bij je!

E-WorldTraveller-S Bosch dubbele accu
Bosch Nyon display

 

Navigatie optioneel

De KOGA Signature E-WorldTraveller-S is optioneel verkrijgbaar met de Bosch Nyon computer. Besturing, fitnesstraining of verbinding met je smartphone, deze all-in-one boordcomputer voor Bosch E-bikes kan meer.

Het Nyon display houdt je niet alleen op de hoogte van allerlei gegevens, zoals de actuele snelheid, trapfrequentie, accustatus en reikwijdte, je kunt er ook mee navigeren! Thuis aangesloten op het eBike-Connect.com-portal kan je je routes tot in detail voorbereiden.

Tijdens de rit heb je bovendien een goed zicht op alle relevante informatie. Het grote 4,3" display is altijd perfect leesbaar, in de felle zon en 's nachts.

Hydraulische schijfremmen

Lange afdalingen met zware bagage en wisselende weersomstandigheden vragen om goede remmen. Daarom is de KOGA Signature E-WorldTraveller-S altijd voorzien van hydraulische schijfremmen. Deze kunnen hun hitte goed kwijt en met weinig handkracht haal je de snelheid er snel uit.

Je kunt kiezen uit Shimano XT schijfremmen met 2 zuigers per klauw en Magura MT4 remmen met vier zuigers per klauw en extra grote remschijven.
Magura MT5 schijfrem
Koga Signature E-WorldTraveller-S framekleuren

 

Kleurkeuzestress

Je kunt de E-WorldTraveller-S in veel verschillende kleuren bestellen. De Rohloff-naven en koplampen van SON zijn leverbaar in zwart, zilver, blauw en rood.

Configureer hier je KOGA Signature E-WorldTraveller-S

Hulp nodig bij het samenstellen?

Over de vele opties in KOGA's Signature-programma kunnen we je alles vertellen en met de voorbeelden in de winkel kan je alles even zien en voelen.
Kom gezellig langs en dan bepalen we samen wat voor jou de beste samenstelling zal zijn.

Fiets testenKOGA Signature E-WorldTraveller-S testen?

Dat kan! Stuur ons gerust een bericht om een afspraak te maken voor een uitgebreide proefrit. We helpen je graag op weg!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.