De KOGA Signature GrandTourer-S levert toergenot op maat

De KOGA Signature GrandTourer-S valt onder het zogeheten Signature-programma van KOGA. Hiermee maakt KOGA het mogelijk je eigen toerfiets op basis van jouw wensen en behoeften samen te stellen. Iedere KOGA Signature trekkingfiets of toerfiets wordt op bestelling gebouwd.

De GrandTourer-S is een sportieve toerfiets. Hij is bij uitstek geschikt voor in en om de stad, dagtochten en 'light-trekking'. Twee waterdichte Ortlieb tassen achterop, creditcard op zak en gáán met die KOGA!

Koga Signature GrandTourer-S heren

Je kunt jouw GrandTourer-S zelf samenstellen met behulp van de configurator onderaan deze pagina. Je kiest eerst het frame met het gewenste remsysteem (schijfremmen of velgremmen) en daarna kan je je helemaal uitleven op alle andere onderdelen, zoals de wielen, banden, zadels, sturen, verlichting, pedalen, enzovoort. Tot slot kan je je eigen KOGA Signature GrandTourer-S zelfs personaliseren met je naam of een tekst op de bovenbuis.

De GrandTourer-S is uitsluitend geschikt gemaakt voor derailleurversnellingen en heeft 28" wielen waar banden om passen met een maximale breedte van 42mm. Prima geschikt voor verharde wegen en zo nu en dan een bospaadje of landweggetje.

Koga GrandTourer frame

Lichtgewicht aluminium frame

De basis van de KOGA GrandTourer-S wordt gevormd door een lichtgewicht en sportief aluminium frame. De kabels zijn geïntegreerd voor een strak uiterlijk.

Leverbaar als herenframe en als damesframe met een praktische lage instap.

Typisch KOGA: je krijgt levenslang garantie op het frame en de voorvork.

Derailleurversnellingen

De sportieve GrandTourer-S wordt uitsluitend geleverd met derailleurversnellingen. In de configurator kan je kiezen uit drie varianten: Shimano Deore, Shimano LX en Shimano XT.

Heb je liever zo'n mooie, duurzame Rohloff-naaf? Kijk dan naar de Signature WorldTraveller-S.

Koga GrandTourer derailleurs
Koga voorvorken

Vaste of verende voorvork

Wil je een zo laag mogelijk gewicht en een lekker strak stuurgedrag? Dan kan je kiezen uit een vaste aluminium of carbon voorvork.

En wie wat meer comfort wenst kan de geveerde KOGA Feathershock voorvork aanvinken.

De Feathershock is veel lichter dan conventionele telescopische vorken en reageert door de kogel-gelagerde geleiding heerlijk soepel. Het slanke uiterlijk is te danken aan het ín het balhoofd weggewerkte veermechanisme. Je ziet bijna niet dat er vering in de fiets zit, maar je voelt het des te meer!

Velgrem of schijfrem

Het frame van de GrandTourer-S frame wordt geleverd in twee varianten: één versie voor velgremmen en één voor schijfremmen. Het resultaat is een frame- en voorvorkcombinatie zonder overbodige nokken van het niet-gekozen remsysteem. Dat staat wel zo netjes.

In de configurator kan je kiezen voor Shimano V-brakes, hydraulische Magura velgremmen en twee soorten schijfremmen.

Koga GrandTourer schijfrem
Koga GrandTourer framekleuren

Kleurkeuzestress

Het frame van de GrandTourer-S is leverbaar in veel verschillende kleuren. En om de keuzestress nog iets te vergroten kan je dit ook nog combineren met een contrasterend gekleurde voorvork. De carbon vork en de geveerde Feathershock zijn te selecteren in glanzend zwart of mat zwart.

Prijs: vanaf €1550,-

Stel hier je eigen KOGA Signature GrandTourer-S samen

Hulp nodig bij het configureren van jouw Signature GrandTourer-S?

In de winkel kunnen we je alles vertellen over de vele opties in het Signature-programma.
We kennen alle onderdelen en waarom je deze wel of juist níet zou moeten selecteren.

Kom gezellig langs en dan bepalen we samen wat voor jou de beste configuratie zal zijn.

Snelle levering

Na bestelling van je KOGA Signature GrandTourer-S staat de fiets al binnen 6 weken helemaal rijklaar bij ons in de showroom.

 

KOGA Signature GrandTourer-S testen?

Het is natuurlijk altijd verstandig om eerst uitgebreid op een GrandTourer-S proef te rijden. We hebben 'm voor je klaar staan! Stuur ons gerust een bericht om een afspraak te maken. We helpen je graag!