De KOGA Signature WorldTraveller-S gaat verder waar anderen stoppen

De KOGA Signature WorldTraveller-S valt onder het zogeheten Signature-programma van KOGA. Hiermee maakt KOGA het mogelijk je eigen reisfietsop basis van jouw wensen en behoeften samen te stellen. Iedere KOGA Signature trekkingfiets of toerfiets wordt op bestelling gebouwd.

De WorldTraveller-S is een hardcore trekkingfiets. Hij is bij uitstek geschikt om met volle bepakking de meest extreme reizen aan te gaan waar dan ook ter wereld. Met een totaal toelaatbaar gewicht van 180 kg en een extreme tire-clearance voor de meest uiteenlopende banden is de WorldTraveller-S klaar voor iedere uitdaging!

Worldtraveller-S

Je kunt jouw WorldTraveller-S zelf samenstellen met behulp van de configurator onderaan deze pagina. Je kiest eerst het frame met het gewenste aandrijfsysteem en daarna kan je je helemaal uitleven op alle andere onderdelen, zoals de wielen, banden, zadels, sturen, verlichting, pedalen, enzovoort. Tot slot kan je je eigen KOGA Signature WorldTraveller-S zelfs personaliseren met je naam of een tekst op de bovenbuis.

De WorldTraveller-S is geschikt voor zowel Rohloff (met riem) als voor derailleurversnellingen, en kan naar keuze uitgevoerd worden met 27.5 of 28" wielen met uiteenlopende band-diktes en profielen zodat je voor elke ondergrond de meest ideale set-up kunt vinden.

Koga WorldTraveller frame

Extreme tire-clearance

Om ervoor te zoorgen dat de WorldTraveller-S op elk terrein uit de voeten kan heeft zowel het frame als de voorvork extreem veel ruimte om naar wens te varieren met verschillende wielmaten (28" of 27.5) en bandbreedtes.

Laat je goed adviseren over de verschillende eigenschappen van de verkrijgbare banden zodat je je daar tijdens je reis niet meer druk om hoeft te maken.

Max toelaatbaar totaalgewicht van 180 kg

De WorldTraveller-S heeft de uitvoerige tests met vlag en wimpel doorstaan en is geschikt voor een maximum toelaatbaar gewicht van 180 kg! (fiets + berijder + bepakking). Om tot een dergelijk resultaat te komen is het frame oa. voorzien van een semi-geintegreerde achterdrager die een zeer stijve constructie biedt. Hierdoor kan de achterdrager vol bepakt worden en blijft de fiets desondanks strak sturen. Ook het balhoofd en de voorvork zijn extra robuust uitgevoerd zodat de fiets ook bij volle bepakking niet gaat zwabberen. Al met al geeft dit een veiliger rijgedrag; jij moet met de fiets op vakantie en niet andersom!

Koga WorldTraveller stuuruitslagbegrenzer
Koga voorvorken

Stuuruitslag-begrenzer

Alle WorldTraveller modellen zijn uitgevoerd met een stuuruitslag-begrenzer in het balhoofd. Deze zorgt ervoor dat er geen schade ontstaat op het moment dat de fiets onverhoopt om mocht vallen. Daarnaast is de WordTraveller-S indien gewenst te voorzien van een voor- en achterstandaard waardoor de fiets ook met volle bepakking op een veilige manier te stallen is.

Schijfremmen

De WorldTraveller-S is standaard voorzien van hydraulische schijfremmen. De Shimano schijfremmen zijn naar keuze verkrijgbaar met 180 mm of zelfs met 203 mm schijven voor een adequate vertraging in alle omstandigheden. Safety first!

Koga GrandTourer schijfrem
Koga GrandTourer framekleuren

Kleurkeuzestress

Het frame van de WorldTraveller-S is leverbaar in 10 verschillende kleuren, en de onderdelen van Rohloff en SON zijn ieder verkrijgbaar in 4 kleuren zodat je de fiets helemaal naar wens kunt individualiseren!

Stel hier je eigen KOGA Signature WorldTraveller-S samen

Hulp nodig bij het configureren van jouw Signature WorldTraveller-S?

In de winkel kunnen we je alles vertellen over de vele opties in het Signature-programma.
We kennen alle onderdelen en waarom je deze wel of juist níet zou moeten selecteren.

Kom gezellig langs en dan bepalen we samen wat voor jou de beste configuratie zal zijn.

Snelle levering

Na bestelling van je KOGA Signature WorldTraveller-S staat de fiets met een week of 10 helemaal rijklaar bij ons in de showroom.

 

KOGA Signature WorldTraveller-S testen?

Het is natuurlijk altijd verstandig om eerst uitgebreid op een WorldTraveller-S proef te rijden. We hebben 'm voor je klaar staan! Stuur ons gerust een bericht om een afspraak te maken. We helpen je graag!