KOGA STADSFIETSEN & TOERFIETSEN

Ben je op zoek naar het perfecte stalen ros om de wijde wereld mee in te trekken? Dan kies je vanzelfsprekend voor een toerfiets van een betrouwbaar merk. Wat ons betreft zijn er maar weinig fietsfabrikanten die kunnen tippen aan KOGA. BongersBikes is dé dealer van KOGA toerfietsen en stadsfietsen in Apeldoorn en omgeving. Kom eens langs en laat je overtuigen door de voordelen van een KOGA toerfiets!

Derailleurs & naafversnellingen

Vanaf €1.849,-

Waarom een toerfiets van KOGA?

Het Nederlandse KOGA specialiseert zich al sinds 1974 in het ontwerpen en bouwen van de ideale, meest comfortabele en sportieve fietsen. Voor dagelijks gebruik én om lekker mee te toeren! KOGA toerfietsen vormen de perfecte combinatie van performance en design. Ze staan garant voor betrouwbaarheid en vakmanschap en bieden de kwaliteit die je van een goede toerfiets mag verwachten. Dat zie je terug in elk aspect: van de robuuste, lichtgewicht frames tot de sterke wielen. Afhankelijk van jouw voorkeuren en/of budget kan jouw KOGA toerfiets op uiteenlopende manieren worden afgewerkt. Het is niet voor niets dat elke KOGA fiets met de hand gemaakt wordt!

 

Onze KOGA toerfiets collectie

BongersBikes laat je graag kennismaken met een geweldige collectie KOGA toerfietsen en stadsfietsen. Wij leveren de complete collectie van KOGA F3 toerfietsen, die in het verleden werd bekroond met de Red Dot Design Award en met de iF Product Design Award. KOGA F3 toerfietsen zijn stuk voor stuk uitgerust met een stijlvol aluminium frame en voorzien van hydraulische schijfremmen van Shimano. Wij kunnen jouw KOGA F3 toerfiets leveren in verschillende uitvoeringen, met een vaste of verende voorvork, met een hoge of juist lage instap en met derailleur- of naafversnellingen (met riemaandrijving!). Onze deskundige, enthousiaste medewerkers helpen je graag om jouw ideale KOGA toerfiets samen te stellen!

Naast de toerfietsen van KOGA leveren wij ook KOGA trekkingfietsen en KOGA e-bikes.

KOGA stadsfiets of toerfiets testen?

Overweeg je de aanschaf van een KOGA toerfiets? Een proefrit vertelt je meer dan duizend woorden en helpt je om het KOGA model te identificeren dat het beste bij jou past. We nodigen je dan ook graag uit om bij ons langs te komen voor een testrit. Ben je op zoek naar een specifieke uitvoering? Neem dan voor de zekerheid even contact met ons op, zodat wij de beschikbaarheid van het betreffende KOGA model voor je kunnen nagaan.

Fiets testen