MOUNTAINBIKES

Afhankelijk van waar je woont kan het een behoorlijke uitdaging zijn om een plekje te vinden waar je ongestoord van rust en natuur kunt genieten; de kans is groot dat je van de gebaande paden af moet. Off-road dus! En dat gaat natuurlijk het beste met een goede mountainbike.

Als dé mountainbike specialist van Apeldoorn en omstreken laat BongersBikes je graag kennismaken met een geweldige collectie kwalitatief hoogwaardige mountainbikes. Bij ons vindt je ongetwijfeld de ideale MTB. Ben jij al klaar voor je volgende epische avontuur?

CANNONDALE MOUNTAINBIKES

Carbon Full-Suspension MTB

Vanaf €3.999,-

Carbon Hardtail MTB

Vanaf €2.299,-

Aluminium Hardtail MTB

Vanaf €999,-

Elektrische Hardtail MTB

Vanaf €3.099,-

Elektrische Full-Suspension MTB

Vanaf €3.099,-

IDWORX MOUNTAINBIKES

Titanium Hardtail MTB met Pinion

Vanaf €6.998,-

Aluminium of Titanium Hardtail MTB met Rohloff

Vanaf €4.798,-

Aluminium of Titanium Hardtail MTB met Rohloff

Vanaf €4.598,-

SANTOS MOUNTAINBIKES

Custom-built Aluminium MTB met Rohloff of Pinion

Custom prijs

VAN NICHOLAS MOUNTAINBIKES

Custom-built Titanium Hardtail MTB

Custom prijs

Hoe kies ik de ideale mountainbike?

Wil je een mountainbike kopen, dan neem je natuurlijk de tijd om je te oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Als je nog niet zoveel ervaring hebt met MTB is het handig om te weten waar je zoal op moet letten bij de aanschaf van een mountainbike. Het belangrijkste is dat je de juiste framemaat kiest. Staar je daarbij niet blind op Small, Medium en Large aanduidingen – die verschillen namelijk per fabrikant. We gebruiken bij BongersBikes een fietsmeting voor de juiste afstelling. Dat resulteert in de ideale zithouding en het bepalen van de juiste framemaat wordt dan een stuk makkelijk. Een ander aandachtspunt is het type vering. Zo kun je kiezen uit een hardtail (met alleen een verende voorvork), een fully (full suspension, dus een verende voorvork plus een achterdemper) of een rigid mountainbike (die helemaal geen vering heeft). Uiteraard kunnen onze deskundige medewerkers je alles vertellen over de mogelijkheden en je van een persoonlijk advies voorzien.

Onze collectie mountainbikes

BongersBikes biedt een indrukwekkende collectie mountainbikes. Van de supersnelle, lichtgewicht carbon mountainbikes van Cannondale tot robuuste en onderhoudsarme Idworx mountainbikes en Santos mountainbikes, uitgerust met Rohloff of Pinion transmissie en tandriem. En voor de liefhebbers zijn er de tijdloos mooie titanium mountainbikes van Van Nicholas. We hebben zelfs elektrische Cannondale mountainbikes! Kortom, er is voor ieder wat wils.

Fiets testen

Mountainbike testen?

Wil je graag eens een of meerdere mountainbikes testen? Kom dan langs bij BongersBikes in Apeldoorn. Je mag onze mountainbikes zo mee het bos in nemen. Weer of geen weer. Wij maken ze wel weer schoon! Wil je een specifiek model uitproberen? Neem dan vooraf even contact met ons op zodat wij de beschikbaarheid voor je kunnen controleren.