mtb-clinics

mtb-29er-clinics-rohloff-gates-pinion

Over MTB's met de populaire Rohloff 14-speed versnellingsnaaf en de Pinion P1.18 met 18 versnellingen in het bracket is veel te vertellen en ook de duurzame en onderhoudsvriendelijke Gates Beltdrive is vaak onderwerp van discussie. Maar eigenlijk is er maar één manier om écht meer te leren over deze aandrijfsystemen, namelijk: rijden!

Daarom biedt Bongers Bikes de periode vanaf september tot en met mei de mogelijkheid om uitgebreid door het bos proef te rijden! Niet zomaar een rondje om de kerk, maar gewoon twee uur volle bak door de prachtige bossen van Apeldoorn.

De speciale MTB Clinics zijn bedoeld voor iedereen die benieuwd is naar de rij-eigenschappen van een MTB met Rohloff, Pinion en Gates Beltdrive. Hiervoor worden meerdere hoogwaardige 29er mountainbikes van Santos, Idworx en Van Nicholas ingezet.


Deze MTB’s zijn dankzij de interne versnellingen en de vetvrije tandriem erg onderhoudsarm en ongevoelig voor zand, water, stof, modder en sneeuw. Hoe slechter de weersomstandigheden, hoe beter de fietsen tot hun recht komen.

pinion-beltdrive

Lees meer over Rohloff >>

Lees meer over Pinion >>

Lees meer over de Gates Beltdrive >>

Deelname aan onze MTB-clinics biedt u ook gelijk de mogelijkheid om eens echt goed te ervaren hoeveel beter een hedendaagse 29er MTB nu daadwerkelijk rijdt!

De kosten voor de Clinic zijn €30,-. De fietsen beschikken over Shimano SPD-pedalen. In geval van afwijkende pedaalsystemen, graag uw eigen pedalen meenemen.

De clinics worden georganiseerd op zaterdagochtend en duren ongeveer twee uur. Ontvangst om 8:30 uur, vertrek om 9.00 uur. Bij terugkomst kan er aan de stamtafel in de winkel nagepraat worden tijdens een vers kopje koffie.