Ga toch Testen!

Over fietsen met het onderhoudsvriendelijk versnelling systeem is veel te vertellen, maar eigenlijk is er maar één manier om écht meer te leren over dit aandrijfsysteem, namelijk: rijden! Daarom bieden wij nu de mogelijkheid om uitgebreid een testrit te maken. Niet zomaar een lullig rondje om de kerk, maar gewoon twee uur volle bak door de Apeldoornse bossen.

Een tweede innovatie die aandacht verdient en zich in ‘t zand, de modder en het stof mag bewijzen, is de Beltdrive van Gates.

De speciale Rohloff of Pinion Clinics zijn bedoeld voor iedereen die serieus benieuwd is naar de rij-eigenschappen van een Rohloff of Pinion-MTB. Hiervoor worden hoogwaardige Santos MTB’s van het type 4.29, met Rohloff-naaf of Piniion Gates Beltdrive, Deze Santos MTB’s zijn nagenoeg onderhoudsvrij en ongevoelig voor zand, water, stof, modder en sneeuw. Hoe slechter de weersomstandigheden, hoe beter de fietsen tot hun recht komen.

Ooit was deze Santos mooi schoon.....maar wij laten ze lekker vies. Geen probleem!


De clinics worden gedurende de herfst en winter georganiseerd op zaterdagochtend en in de lente en zomer op woensdagavond en duren ongeveer twee uur. Bij terugkomst kan er aan de stamtafel in de winkel nagepraat worden. De koffie en staat klaar!
De kosten voor de Clinic zijn €30,-. De fietsen beschikken over enkelzijdige SPD-pedalen. In geval van afwijkende pedaalsystemen, graag uw eigen pedalen meenemen.

Naast de Santos MTB's met Rohloff-naaf hebben we ook de nieuwe Santos 4.29 en diverse andere MTB's van onder andere Van Nicholas en Idworx beschikbaar om te testen.

Bekijk de complete lijst met beschikbare testfietsen hier.