Nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van BongersBikes!

We vonden dat onze website hard aan een facelift toe was. Niet alleen qua stijl, maar vooral wat betreft de inhoud. Onze collectie fietsen in de winkel wordt ieder jaar mooier en beter en we wilden deze graag op een passende manier in beeld brengen. Daar hebben we de afgelopen maanden keihard aan gewerkt en tot zover zijn we best trots op het resultaat.

Naast de nodige tekst en uitleg over de fietsen hebben we extra aandacht besteed aan de presentatie van ons bedrijf, met o.a. duidelijkere beschrijvingen en foto’s van onze services, onze werkwijze en het interieur van de winkel en werkplaats.

De prachtige foto’s van ons bedrijf zijn gemaakt door Eric Baardman. Eric is een gepassioneerd en begenadigd natuurfotograaf, maar zoals je op onze website kunt zien, kan hij ook goed overweg met een complex interieur als onze showroom. Bekijk zijn werk hier.

We zijn nog druk bezig met het vullen van de site, waaronder het completeren van de fietscollectie, maar het grootste deel is klaar! Blader de site maar eens op je gemak door en laat hieronder gerust een reactie achter met je mening!