Fiets kleding

Rogelli fietskleding

Rogelli, het fietskledingmerk van gele trui drager en drievoudig Tour de France etappewinnaar, Rini Wagtmans, heeft een zeer uitgebreide en hoogwaardige fietskledinglijn. Er wordt gebruik gemaakt van de ervaringen van topsporters om het ontwerp van de fietskleding zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de eisen van de topsporter en automatisch ook bij die van de recreant.

Endura fietskleding

Endura is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse fietskledingmarkt. In 1992 richtte de Schot Jim McFarlane Endura op en het bedrijf werd al snel bekend om zijn degelijke kleding voor mountainbikers. Ze hebben inmiddels ook een uitgebreide collectie voor alle takken van fietssport en -recreatie. Bij Endura’s kledingcollectie ligt de nadruk op functionaliteit en duurzaamheid.

Fietsschoenen

Wij hebben raceschoenen, atb-schoenen en fiets-loop schoenen van de merken Lake, Pearl Izumi, Shimano.

Het is aan te raden om kleding en fietsschoenen altijd in het echt te bekijken en eerst te passen. De maatvoering en pasvorm van de verschillende merken kan onderling erg afwijken. Daarom bieden wij ons kleding-assortiment, behalve de accessoires, niet aan via onze webshop. Kom naar onze winkel om ons assortiment te bekijken en te passen!

Helmen

Onze collectie fietshelmen bestaat uit de merken BBB, Abus en MET.

Kijk in onze webshop voor de actuele aanbiedingen!

Accessoires

Van het Nederlandse merk BBB hebben wij kledingaccessoires zoals handschoenen, sportsokken, overschoenen, hoofdbedekking, e.d. Van het merk SealSkinz hebben wij waterdichte sokken en handschoenen.