Het proces begint met een kop koffie, thee of chocolademelk en een goed gesprek. Je vertelt ons alles over je ambities, dromen, eisen en wensen. We nemen het assortiment met je door en informeren je uitgebreid.

Custom-built of confectie?

Met de merken Santos, KOGA Signature en Van Nicholas specialiseren wij ons in custom-built fietsen. Fietsen die helemaal naar uw persoonlijke wensen en eisen gebouwd worden. Wij hebben alles in huis om de veeleisende fietser van een 'purpose-built' en uniek gestileerde trekkingfiets, toerfiets, racefiets of mountainbike te voorzien.

De merken Idworx, KOGA en Cannondale hebben een gestandaardiseerde collectie. In de meeste gevallen voldoen de modellen van deze merken nagenoeg geheel aan de eisen en wensen, maar ook hier voeren wij regelmatig aanpassingen uit wat betreft zadels, sturen, handvatten, banden en dergelijke. Geen enkel probleem!

Bij het merk Santos kunt u kiezen uit maar liefst 26 framekleuren en er zijn nog veel meer kleuropties voor de belettering en stickerpatronen. Ga je voor fris, vrolijk en trendy? Of heb je liever een meer tijdloos of sjiek gekleurd frame? Of een stoere no-nonsense uitstraling? Bij Van Nicholas hoeft u zich echter geen zorgen te maken over de kleur, want hun titanium frames zijn allemaal ongespoten. Het blanke titanium is van zichzelf al van een tijdloze schoonheid.

We bouwen jouw ideale fiets virtueel op met de online configurators van Santos, Koga Signature en Van Nicholas, waarbij je de keus hebt uit meerdere soorten wielen, versnellingssystemen, sturen, zadels en handvatten, spatborden, banden, bagagedragers, verlichtingssystemen, accessoires, enzovoort.

Na bestelling van jouw fiets wordt deze volledig met de hand gebouwd. Dankzij de vele mogelijkheden is geen enkele Koga Signature, Santos of Van Nicholas gelijk aan een ander. Iedere fiets is uniek! Het is een feest om na een paar weken uw persoonlijke fiets in ontvangst te mogen nemen, maar ook wij beleven er iedere keer weer veel plezier aan. Wij halen veel genoegen uit het samenstellingsproces, van begin tot eind, en hopen - nee, wij weten het zeker - dat u dat ook zult doen.

Vijf topmerken onder één dak


Onze winkel is gelegen aan de rand van de Apeldoornse Koninklijke Kroondomeinen. Paleis Het Loo ligt hier vlak om de hoek en je kunt vanaf ons via de talrijke fietsroutes de mooie Veluwe ontdekken.

Wij voorzien je graag van het best mogelijke advies. Met veel enthousiasme en aandacht helpen Theo Pool, Hans Grootkarzijn en Stephan Kool je aan jouw ideale fiets. Een lichaamsmeting, zadelmeting en uitgebreide proefritten vinden wij van groot belang in dit proces.

De winkel biedt XXX meter fietsplezier van de hoogste klasse. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en individualiteit en we hebben het assortiment zorgvuldig samengesteld voor de veeleisende fietser. De combinatie van de topklasse merken Idworx, Santos, KOGA, Van Nicholas en Cannondale is uniek voor Nederland.

Bij binnenkomst beland direct je in de KOGA-store met de grootste KOGA-collectie van Apeldoorn en omgeving. Daarachter vind je de merken Santos, Idworx en Van Nicholas. De eerste verdieping is geheel geweid aan de racefietsen, mountainbikes en accessoires van Cannondale.

Kom eens gezellig langs! De koffie staat klaar!

Foto's

[Not a valid template]

Contact


Maak een keuze