Werkplaats


Wij focussen met ons assortiment weliswaar op hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme fietsen, maar dat wil niet zeggen dat er nooit iets kapot gaat, verslijt of onderhoud nodig heeft. Gelukkig maar, want Gerrit, Edwin, Rémon en Jan-Willem houden erg veel van sleutelen. En ze zijn er ook nog eens erg goed in!

Naast de gangbare versnellings-, rem- en veersystemen van meerdere merken zijn wij gespecialiseerd in fietsen met Rohloff, Pinion, Gates tandriemen en Cannondale Lefty voorvorken. Op het gebied van E-bikes werken wij met de systemen van Bosch, Accell ION Technologie, Shimano Steps en Alber Neodrives.

We kunnen in principe met alle technieken overweg, tenzij het merk-specifieke onderdelen betreft van fietsmerken die wij niet in ons assortiment hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merk-unieke veersystemen en bepaalde elektronische systemen. Verder kunnen wij alles maken!

 

Reparatie afspreken


Reparaties en onderhoudsbeurten kunt u telefonisch of per email afspreken, maar vaak is het goed om met de fiets langs te komen, zodat we direct een diagnose kunnen stellen en een inschatting van de benodigde werkzaamheden, de te verwachten kosten en de tijdsduur kunnen maken.

Kom je van ver? Dan is het wel zo fijn dat we rekening houden met wanneer je komt, zodat we direct na aankomst met jouw fiets aan de slag kunnen. Enkele ogenblikken later kan je je fiets dan weer meenemen. Geef dit bij het maken van de afspraak even aan en dan maken de monteurs een klaar-terwijl-je-wacht-planning voor jouw fiets.

De werkplaats is dinsdag tot en met vrijdag in bedrijf.

Waarmee mogen wij je helpen?


  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.