Pinion Premium Partner logoPinion Service

Ben je op zoek naar het beste adres voor Pinion service? Zoek niet verder, die heb je zojuist gevonden! Wij verzorgen al het benodigde onderhoud en voeren reparaties uit aan iedere fiets met Pinion versnellingsbak.

In 2011 werden wij de eerste Pinion-dealer van Nederland. Vanwege onze vroege ervaringen met Pinion versnellingsbakken en ons in de loop der jaren opgebouwde expertise zijn wij in 2018 door Pinion GmbH aangesteld als Pinion Premium Partner. Wij zijn de eerste Premium Partner in Nederland en de achtste ter wereld.

Het Pinion Premium Partnerschap toont aan dat wij het volledige vertrouwen van Pinion GmbH hebben gekregen en met deze titel bevestigt Pinion onze goede samenwerking. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Maar wat betekent dit voor jou?

 

Pinion demobak

Wij hebben een opengewerkte demo-versnellingsbak in de winkel om de werking van de Pinion P1.18 versnellingsbak te tonen.

 

Pinion reparatie

Wij voeren reparaties uit aan alle fietsen met Pinion versnellingen. Het hermetisch gesloten en met olie gevulde binnenste gedeelte van de versnellingsbak is echter uitsluitend toegankelijk voor Pinion's eigen serviceafdeling. Wanneer jouw versnellingsbak naar Pinion opgestuurd moet worden, verzorgen wij het uit- en inbouwen van de versnellingsbak.

 

Pinion leenbak

De versnellingsbakken van Pinion zijn erg duurzaam en afgezien van jaarlijks de olie verversen hoeft er eigenlijk nooit iets aan de versnellingsbak te gebeuren. Mocht er desondanks toch iets mis zijn met jouw versnellingsbak, dan hebben wij een Pinion P1.18 leen-versnellingsbak beschikbaar. Deze monteren wij onder jouw fiets voor de tijd dat jouw versnellingsbak bij Pinion verblijft. Zo kan jij lekker blijven fietsen terwijl wij ervoor zorgen dat het weer goed komt met jouw eigen Pinion.

Pinion versnellingsbak

Wil je meer weten over onze Pinion service, een proefrit maken op één of meerdere fietsen met Pinion of direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie aan jouw Pinion-fiets? Neem dan contact met ons op middels onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.