Santos 4.29 Custom Built

Omschrijving
Santos 4.29 Custom Built
Artikelnummer
Santos 4.29 Custom Built
€ 2.599,00

Dat 29ers met sprongen aan populariteit winnen, hoeven we inmiddels geen enkele mountainbiker meer uit te leggen. Mountainbikes met grotere wielen zijn echter geen nieuwe ontdekking, want ruim 10 jaar geleden werden er al pogingen ondernomen om dergelijke bigfooters op de markt te brengen en veel marathonrijders droomden stiekem allang van de 29er (die destijds nog geen 29er genoemd werd). Helaas stond het wedstrijdreglement geen afwijkende wielmaten toe. Alle wedstrijdrijders, groot en klein, moesten het met 26-inch wielige mountainbikes doen. Punt.

Gelukkig is dat nu anders! Vanaf het moment dat het wedstrijdreglement werd aangepast waren de marathonrijders er als eerste bij om de 26-inch mountainbikes in te ruilen voor 29ers. En met succes! De Twentyniners verpletterden de Twentysixers al in de eerste wedstrijden.

Waarom een Santos 4.29 met Rohloff? Lekker onderhoudsvriendelijk. Zeer duurzaam (levenslange garantie op de naaf) Zeer robuust (geen uitstekende kwetsbare delen) Schakelt onder alle omstandigheden, ook in stilstand. Lees hier alles over Rohloff >>

Santos is met zijn robuuste Rohloff-fietsen een echt marathonmerk en Santos was er dan ook als de kippen bij om de nieuwe 29er in te zetten in de meest zware wedstrijden. De Santos 4.29 was geboren en deze 29er is inmiddels een geliefd wapen in de marathon-scene, maar ook onder amateurs en recreanten is het een zeer gewaardeerd model. En dan met name de uitvoering met Rohloff-naaf, vanwege zijn betrouwbaarheid, onovertroffen duurzaamheid en bedieningsgemak.

De santos 4.29 is leverbaar in de volgende frame maten: S, M, L, XL

Custom Built vanaf €2599.-

Voor meer informatie over de Santos 4.29 of een uitgebreide Clinic neemt uw dan contact op met één van onze verkoop adviseurs via: 055-5786201 of klik op de interesse knop.

Meer informatie
Merk Santos
Wielmaat 29"
Materiaal Aluminium
Transmissie Rohloff
Kleur n.v.t.
Fiets specificatie N/A
Schrijf je eigen review
Beoordelingen:Santos 4.29 Custom Built
Jouw rating