Santos Travel Master 2.8 Custom Built

Omschrijving

Santos Travel Master 2.8 Custom Built

Artikelnummer
Santos Travel Master 2.8 Custom Built
€ 2.199,00

De Santos Travelmaster 2.8 Alu is de legendarische 'heavy-duty' trekkingfiets van het custom-build merk uit Sassenheim. De Travelmaster is met zijn stijve aluminium frame en sterke 28 inch wielen geconstrueerd voor meerdaagse trektochten, lange fietsvakanties en wereldreizen van meerdere jaren.

Het supersterke aluminium frame en de met de hand gespaakte 28 inch wielen met dikke banden geven de Travelmaster een zeer betrouwbaar rijgedrag op onverharde en verharde wegen. Het is een fiets waar je gerust dertig kilo bagage aan kunt hangen. Het fietsen op de Travelmaster 2.8 Alu is een feest. Zowel bepakt als onbepakt. Elke trap is raak. De Travelmaster is snel, wendbaar en heel stabiel. Kortom: de Santos Travelmaster 2.8 Alu is dé ultieme vakantiefiets.

Custom-build programma De Travelmaster 2.8 Alu is samen te stellen volgens een uitgebreide optielijst en verkrijgbaar met diverse derailleur-afmontages, de duurzame Rohloff-naaf en de onderhoudsvriendelijke Gates Beltdrive. Verder kunt u kiezen uit maar liefst 24 kleuren en u kunt uw ideale Travelmaster uitrusten met diverse soorten sturen, zadels, banden en verschillende soorten verlichting en remmen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de voor u ideale samenstelling. Vervolgens meten wij u op om op de Santos pasfiets uw optimale zithouding te bepalen en uiteindelijk bouwt Santos uw eigen Travelmaster speciaal op bestelling. Geheel volgens uw eisen en wensen.

De Santos Travel Master 2.8 Custom Built is leverbaar in de frame maten: 49cm, 53cm, 57cm, 61cm, 65cm,70cm Custom Built vanaf €2199.- en Speciaal vanaf €1699.-

Voor een uitgebreide testrit in de prachtige Kroondomeinen op de Veluwe hebben wij de volgende maten testfietsen staan: 49cm, 53cm, 57cm

Neem voor meer informatie contact op met één van onze verkoop adviseurs via: 055-5786201 of klik op de interesse knop

Meer informatie
Merk Santos
Wielmaat 28"
Materiaal Aluminium
Transmissie Derailleur
Kleur n.v.t.
Fiets specificatie N/A
Schrijf je eigen review
Beoordelingen:Santos Travel Master 2.8 Custom Built
Jouw rating