SANTOS MOUNTAINBIKES

Ben je op zoek naar een duurzame mountainbike die goed tegen een stootje kan? Het liefst een fiets waar je niet zo veel aan hoeft te sleutelen? Neem dan een kijkje in het aanbod Santos mountainbikes van BongersBikes. Santos mountainbikes zijn niet alleen Built for Life maar worden ook stuk voor stuk op maat afgewerkt. En dat merk je!

Rohloff & Pinion

Custom prijs

Waarom een Santos mountainbike?

Santos is een onafhankelijk Nederlands fietsenmerk, in 1997 opgericht door Robbert Rutgrink. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van duurzame en onderhoudsarme trekkingfietsen en mountainbikes met Rohloff of Pinion versnellingen. Ze hebben een eigen Research & Development afdeling en maken onder de naam Santos Only steeds meer onderdelen zelf. Kies je voor een Santos, dan zal je geen fiets krijgen die van de lopende band af komt. Het doel van Santos is om voor iedereen de allerbeste fiets te bouwen. En dat is ook wat het merk zo uniek maakt. Waar de meeste andere fietsenfabrikanten een breed scala aan modellen maken die bij aankoop toch vaak nog moeten worden aangepast aan de wensen en behoeften van de klant, pakt Santos het anders aan; ze vragen eerst naar je wensen en behoeften en bouwen dan pas de fiets op. Een Santos wordt dus speciaal voor jou op maat wordt gemaakt en met de hand door één ervaren en gepassioneerde monteur opgebouwd. Zo ben je altijd verzekerd van een comfortabele, ergonomische houding, de beste aandrijving en een fiets die in alle opzichten aan je wensen voldoet.

Onze Santos mountainbike collectie

Op basis van één frame heeft Santos twee modellen gemaakt, welke je zelf tot in detail kunt customizen: de Santos Adventure Lite mountainbike en de Cross Lite Gravelracer. Van beide modellen zijn testfietsen beschikbaar. Uiteraard kan ons deskundige team je alles vertellen over de verschillende personalisatiemogelijkheden van een Santos mountainbike en je van een persoonlijk advies voorzien.

Fiets testen

Santos mountainbike testen?

Wil je graag eens een Santos mountainbike testen? Wellicht om de verschillen tussen een Santos mountainbike en een Idworks mountainbike te ervaren? Of zou je graag Rohloff en Pinion versnellingen met elkaar willen vergelijken? Dat is geen enkel probleem bij BongersBikes! Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een testrit. Je mag er overigens gerust mee in onze Apeldoornse bossen crossen, want onze testfietsen mogen gewoon vies worden. Daar doen we helemaal niet moeilijk over bij BongersBikes!