Fiets tassen assortiment

Fietstassen

Ortlieb fietstassen

ortlieb-logoOrtlieb fietstassen zijn dé standaard op het gebied van waterdichte fietsvakantietassen. Ortlieb biedt een groot assortiment aan waterdichte en duurzame outdoor producten, zoals fietstassen, rugzakken, koerierstassen, bagagezakken, fototassen, waterbuidels en EHBO sets. Karakteristiek voor Ortlieb is de hermetische sluiting van de produkten, zoals de rolsluiting en de TIZIP sluiting.

Bekijk ons assortiment Ortlieb tassen in de webshop.

Fastrider fietstassen

fastrider-logoFastrider fietstassen zijn praktisch, trendy en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Uitgangspunt voor de totale FastRider collectie is het leveren van praktische kwaliteits fietstassen tegen een goede prijs, met zowel een modieus als tijdloos design. De fietstassen van FastRider zijn inmiddels niet meer uit het fiets-straatbeeld weg te denken!

Racktime fietstassen

racktime-logoRacktime maakt praktische fietstassen voor dagelijks gebruik. Met een speciaal kliksysteem zijn de tassen van Racktime heel eenvoudig op en af te klikken. De fietsmerken Koga, Santos en Idworx leveren fietsen met Racktime bagagedragers. Bij de E-bikes van Koga met Ion-technologie kan de accu in de bagagedrager netjes door de tassen afgedekt worden.

Bekijk ons assortiment Racktime tassen in de webshop.