Testfietsen


We vinden het heel belangrijk dat je de fietsen van interesse uitgebreid test. Zelf proefrijden zegt uiteindelijk meer dan alle veelbelovende theorie, reviews van media en verhalen van andere gebruikers. Het gaat er tenslotte om hoe jíj de fiets zélf ervaart. Neem daar rustig de tijd voor en stop eventueel eten en drinken voor onderweg in je tas. Of bestel een heerlijke lunch op één van de gezellige terrasjes in de omgeving.

Geniet van de ervaring, maar wees ook kritisch op de fiets waarmee je rijdt. Geef ons bij terugkomst je feedback, zodat we mee kunnen denken over eventuele verbeteringen.

Test de fiets gerust op de manier waarvoor hij bedoeld is. Met een mountainbike mag je gewoon diep het bos in, racefietsen en E-bikes test je het beste op de heuvelachtige Amersfoortse weg en probeer een trekkingfiets op zoveel mogelijk verschillende soorten ondergrond uit. Mét bepakking!

Wij vinden deze manier van uitgebreid proefrijden heel vanzelfsprekend en daarom hebben wij van praktisch alle modellen testfietsen beschikbaar. Voor het testen van een Santos, KOGA, Idworx, Van Nicholas of Cannondale moet je gewoon bij ons zijn. Meerdere fietsen met elkaar vergelijken? Geen probleem!

Vergeet tijdens het proefrijden niet te genieten van de mooie omgeving! Maak er een leuk dagje uit van en bezoek bijvoorbeeld eens Paleis Het Loo. Dat ligt bij ons om de hoek. Onze achtertuin, de mooie Veluwe, is een ideaal en wonderschoon testgebied. Alles wat je voor een goede proefrit nodig hebt, is aanwezig: asfalt, klinker-, gravel- en zandwegen, bospaden, modder, mul zand, heuvels, enzovoort. En misschien kom je nog wel wilde zwijnen, reeën of een roedel edelherten tegen!

Proefrit afspreken

Om er zeker van te zijn dat de fiets(en) waar je mee wilt proefrijden beschikbaar zijn, kan je ons hieronder even een berichtje sturen.

Maak een keuze