TESTFIETSEN

We vinden het heel belangrijk dat je de fietsen van interesse uitgebreid test. Een proefrit zegt uiteindelijk meer dan alle veelbelovende theorie, reviews van media en verhalen van andere gebruikers. Het gaat erom hoe jíj de fiets zélf ervaart. Neem daar rustig de tijd voor en geniet van de ervaring, maar wees ook kritisch op de fiets waarmee je rijdt. Geef ons bij terugkomst je feedback, zodat we mee kunnen denken over eventuele verbeteringen.

Test de fiets op de manier waarvoor hij bedoeld is. Met een mountainbike mag je diep het bos in, racefietsen en E-bikes test je het beste op de heuvelachtige Amersfoortse weg en probeer een trekkingfiets op verschillende soorten ondergrond uit. Mét bepakking!

Onze achtertuin, de mooie Veluwe, is een ideaal en wonderschoon testgebied. Alles wat je voor een goede proefrit nodig hebt, is aanwezig: asfalt, klinker-, gravel- en zandwegen, bospaden, modder, mul zand, heuvels, enzovoort. En misschien kom je nog wel wilde zwijnen, reeën of een roedel edelherten tegen!

Wij vinden deze manier van uitgebreid proefrijden heel vanzelfsprekend en daarom hebben wij van praktisch alle modellen testfietsen beschikbaar. Voor het testen van een Santos, KOGA, Idworx, Van Nicholas of Cannondale moet je gewoon bij ons zijn. Wil je meerdere fietsen met elkaar vergelijken? Geen probleem!

Om er zeker van te zijn dat de fietsen waar je mee wilt proefrijden beschikbaar zijn, kan je ons hieronder een bericht sturen en een afspraak maken.


  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Wij zullen je een mail sturen met de bevestiging van de testrit.