TOERFIETSEN & STADSFIETSEN

Heb je behoefte aan een degelijke, functionele fiets voor dagelijks gebruik? Of trek je er graag op uit voor langere ritten? Als het op premium stadsfietsen en toerfietsen aankomt, dan ben je bij BongersBikes aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist van Apeldoorn en omstreken! Bekijk online ons indrukwekkende aanbod en maak vandaag nog een afspraak voor een testrit.

IDWORX

Rohloff

Vanaf €4.395,-

Rohloff

Vanaf €4.895,-

Pinion - E-bike ready

Vanaf €4.995,-

Pinion - Titanium - E-bike ready

Vanaf €7.095,-

Derailleurs - E-bike ready

Vanaf €3.895,-

KOGA

Derailleurs

€2.199,-

Derailleurs & Naafversnellingen

Vanaf €1.849,-

Custom-built fiets - Derailleurs & Rohloff

Custom prijs

Custom-built fiets - Derailleurs & Rohloff

Custom prijs

SANTOS

Custom-built fiets - Rohloff & Pinion - E-bike ready

Custom prijs

VAN NICHOLAS

Custom-built fiets - Rohloff - Titanium

Custom prijs

Custom-built fiets - Pinion - Titanium

Custom prijs

Wat zijn de verschillen tussen een toerfiets en een stadsfiets?

Stadsfietsen zijn fietsen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Denk aan ritjes naar school, werk, winkels en sportles. Het ontwerp van een stadsfiets wordt vaak zo eenvoudig mogelijk gehouden; een gesloten kettingkast en geen versnellingen bijvoorbeeld, minimaliseren niet alleen het risico dat er iets kapotgaat maar zorgen ook dat er relatief weinig onderhoud nodig is.

Wanneer we spreken over een toerfiets, dan hebben we het over een fiets die speciaal is ontworpen voor langere afstanden. Deze toerfietsen zijn steviger dan de gemiddelde stadsfiets, bieden meer mogelijkheden om spullen mee te nemen en zijn vaak met (meerdere) versnellingen uitgerust zodat je energie kunt besparen tijdens de langere ritten.

Ons assortiment toerfietsen en stadsfietsen

Bij BongersBikes vindt je een bijzonder uitgebreid assortiment met toerfietsen en stadsfietsen. Zo hebben we een ruime collectie KOGA stadsfietsen en toerfietsen. Maar we hebben ook een aantal topmerken zoals Idworx, Santos en Van Nicholas in het aanbod. De fietsen van deze merken zijn bijvoorbeeld primair ontworpen als een oerdegelijke trekkingfiets, maar worden dankzij hun brede inzetbaarheid en onderhoudsarme technieken vaak het hele jaar door gebruikt - dus niet alleen voor de jaarlijkse fietsvakantie, maar ook voor de kortere uitstapjes of zelfs voor het dagelijkse woon-werk verkeer. BongersBikes beschikt over een team van deskundige medewerkers, die je graag adviseren over welke type fiets voor jou de beste en meest praktische oplossing biedt.

Fiets testen

Toerfiets of stadsfiets in Apeldoorn testen?

Als echte fietsliefhebbers weten we bij BongersBikes dat één uitgebreide proefrit meer zegt dan duizend woorden. We nodigen je dan ook graag uit om bij ons langs te komen, zodat je proefritten kunt maken met een of meerdere modellen. Op die manier kun je de verschillen echt ervaren en een weloverwogen keuze maken. We hebben van al onze merken meerdere testfietsen voor je klaar staan. Dat gezegd raden we wel aan om vooraf even contact met ons op te nemen als je een specifiek model wilt uitproberen, zodat wij de beschikbaarheid voor je kunnen controleren.