Van Nicholas Astraeus - Titanium thrill.

Ervaar het summum van wielrennen met de nieuwe Van Nicholas Astraeus - onze meest hoogwaardige titanium racefiets met gegoten balhoofdbuis, dropouts & trapas met T47 schroefdraad. Voorzien van gedeeltelijk vierkante buizen, geintegreerde kabelgeleiding, geanodiseerde/sandblasted decals en een volledig carbon voorvork.

Deze racefiets biedt niet alleen topprestaties, maar straalt ook een unieke klasse uit.

Geometrie

Hier kunnen we eigenlijk kort over zijn, de Astraeus is een volbloed raspaard, een Arabier. Door z'n compacte bouw en bewezen race-geometrie voelt deze fiets zich thuis op ieder parcours.

Maar dat is nog niet alles - de Astraeus is niet alleen een prestatiegerichte fiets; het is ook een statement. Versierd met geanodiseerde/sandblasted decals, is deze fiets net zo visueel opvallend als functioneel superieur.

Titanium frame, want... titanium!

Titanium is het beste materiaal voor fietsframes die tegen een stootje moeten kunnen. Punt.

Titanium wordt in de luchtvaart, automotive-industrie en in de medische wereld veel gebruikt als hoogwaardiger, lichter en duurzamer alternatief voor staal. Het is oersterk, corrosiebestendig en is zelfs bestand tegen strooizout. Een titanium frame hoeft dan ook niet gelakt te worden en is met zijn zijdeglans van zichzelf al van een tijdloze schoonheid. Het is ook bijzonder slag- en krasvast. Een krasje poets je eenvoudig weg met een lapje staalwol of een schuursponsje.

Als innovatie en individualiteit samen komen...

Met precisie en passie vervaardigd, beschikt de Astraeus over een gegoten balhoofdbuis, gegoten drop-outs en een gegoten trapas met T47 trapas met schroefdraad, waardoor ongeëvenaarde duurzaamheid en prestaties gegarandeerd zijn. De 3D-geprinte zadellug en naadloze lasverbindingen zijn een technisch hoogstandje op zich!

Glijd door de wegen met topprestaties dankzij de volledig carbon voorvork, gedeeltelijke vierkante buizen en volledig geïntegreerde kabelgeleiding.

De Astraeus staat garant voor een soepele en responsieve rit.

Afmontage naar keuze

Qua afmontage kan je kiezen uit de race-specifieke groepen van Shimano en SRAM en met meerdere wielsets van de merken Mavic, ZIPP, FFWD en DT Swiss is er voor ieder wat wils. Vervolgens kies je de resterende onderdelen die op basis van hun specifieke eigenschappen het beste bij je passen.

Je kunt je eigen Astraeus dus op smaak afmaken met een beetje zout en peper, titanium stuur- en zadelpen, diverse stuurbochten en stuurlinten, titanium bidonhouders en een goed passend zadel.

Configureer hier je Van Nicholas Astraeus

Hulp nodig bij jouw configuratie?

De vele opties maken het samenstellen van de Van Nicholas Astraeus erg leuk, maar veel keus maakt het ook niet gemakkelijker. We informeren en adviseren je in de winkel graag over de eigenschappen van alle onderdelengroepen en opties.

 

Fiets testenVan Nicholas Astraeus testen?

Natuurlijk is het sterk aan te raden om eerst eens lekker proef te rijden op zo'n Van Nicholas Astraeus. Dat kan normaliter natuurlijk, maar nog even geduld want de eerste levering zal naar verwachting pas in Q4 2024 plaatsvinden! Gezien de gelimiteerde eerste oplage is het raadzaam om snel eens een kopje koffie te komen drinken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.