CANNONDALE MOUNTAINBIKES

Als iemand het over revolutionaire mountainbikes heeft, dan zal Cannondale ongetwijfeld ter sprake komen. Dit Amerikaanse merk is al decennialang een van de meest toonaangevende mountainbike fabrikanten. Overweeg je om een Cannondale mountainbike aan te schaffen? BongersBikes is jouw Cannondale mountainbike dealer. Bovendien zijn wij officieel Cannondale test center voor Apeldoorn en omgeving. Ben je benieuwd naar onze collectie Cannondale mountainbikes? Bekijk het actuele aanbod hieronder of kom langs bij onze vestiging!

 

Carbon Full Suspension MTB
Carbon Hardtail MTB
Aluminium Hardtail MTB
Elekrische Hardtail MTB
Elektrische Full Suspension MTB

Over Cannondale mountainbikes

Het uit Connecticut afkomstige merk Cannondale staat erom bekend de lat steeds hoger te leggen. Dat doen ze op verschillende vlakken, onder andere op het gebied van wielophanging. Zo was Cannondale verantwoordelijk voor het introduceren van de zogeheten Headshok, een unieke verende voorvork die na een kwart eeuw nog altijd als een technisch hoogstandje beschouwd wordt. Het Amerikaanse merk staat echter het meest bekend vanwege hun Lefty single leg voorvork, een uitvinding die een revolutie ontketende in de fietswereld – en tegelijkertijd een hoop opschudding veroorzaakte. Cannondale mountainbikes worden gekenmerkt door hun ongekend lichte gewicht en optimale wendbaarheid. Elke Cannondale mountainbike is zo vervaardigd dat je het maximale uit je fiets kunt halen. Het is niet voor niets dat talloze doorgewinterde mountainbike professionals keer op keer voor Cannondale kiezen. Het merk biedt echter ook volop instapmodellen die zich uitstekend lenen voor beginnende mountainbikers.

 

Waarom een mountainbike van Cannondale?

Van elk Cannondale mountainbike model zijn meerdere uitvoeringen beschikbaar. Bij BongersBikes hebben we een wisselende collectie op voorraad, die zowel ervaren mountainbikers als beginners zal aanspreken. Wil je een hardtail XC racer of een snelle en comfortabele Full Suspension bike? Een betaalbaar aluminium instapmodel of een frame van high-tech carbon? Met elektrische ondersteuning misschien? Het kan allemaal! Bij BongersBikes hebben we ook voor jou de ideale Cannondale mountainbike. Uiteraard kunnen onze deskundige medewerkers je alles vertellen over de mogelijkheden van de verschillende modellen en je helpen met een persoonlijk advies.

Behalve voor Cannondale mountainbikes kun je ook bij ons terecht voor Cannondale racefietsen en Cannondale e-bikes.

 

Cannondale mountainbike uitproberen?

Wil je graag een uitgebreide proefrit door de mooie Apeldoornse bossen maken met een van onze Cannondale mountainbikes? In de winkel van BongersBikes hebben we altijd meerdere testfietsen voor je klaar staan! Ben je op zoek naar een specifiek Cannondale model, neem dan vooraf even contact met ons op. Dan kunnen wij nakijken of de gewenste Cannondale mountainbike op dat moment beschikbaar is.